Vuokralaisedustus ja työympäristökehittäminen

Vuokralaisedustus ja työympäristökehittäminen

Meiltä Newsecistä saat kiinteistön käyttäjänä kaikki toimitiloihin liittyvät kiinteistöalan asiantuntijapalvelut

  • toimitila- ja kiinteistöstrategian luomiseen
  • strategiseen toimitilajohtamiseen
  • toimitilojen hakemiseen vuokralaisedustuspalveluna
  • työympäristön kehittämiseen, suunnitteluun ja henkilöstön muutosjohtamiseen.
  • Miksi Newsec? Laaja-alainen osaamisemme kiinteistön käyttäjien tila- ja työympäristöön liittyvissä asioissa tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista toimitila-asiantuntijuutta.
  • Tarjoamme toimitilojen käyttäjälähtöisiä muutosprojekteja avaimet käteen -periaatteella. Huomioimme liiketoimintasi vaatimukset ja tilojen käyttäjien tarpeet projektin jokaisessa vaiheessa.
  • Voimme toimia strategisena kumppanina osana organisaatiotanne ja tuoda toimitila-asioiden johtamiseen jatkuvaa tukea ja asiantuntijuutta.

Vuokralaisedustuksessa ajamme aina vuokralaisen etua hakemalla kaikki markkinoilla olevat kohteet vuokranantajasta riippumatta. Kohteiden arvioinnissa ja vuokrasopimusneuvotteluissa hyödynnämme laajaa markkinatuntemustamme ja pitkää kokemustamme. Näin varmistamme sinulle parhaan mahdollisen vuokratason ja sopimusmallin.

Tilasuunnittelu-tiimimme suunnittelee työympäristöjä ja työtiloja, jotka tukevat liiketoimintaasi ja tilojen loppukäyttäjien tarpeita. Tilojen käyttäjien tarpeiden ja työtapojen ymmärtäminen toimii suunnittelumme lähtökohtana, jolloin pystymme luomaan toimivat, viihtyisät ja tehokkaat tilat. Newsecin asiantuntijatiimi yhdistää käyttäjälähtöisesti uudet työn tekemisen tavat, toimivan ja tehokkaan työympäristön sekä sisustussuunnittelun.

Toimitilaprojektinjohto keskittyy kokonaisvaltaisesti työympäristöprojektisi johtamiseen ja muutoksen läpivientiin. Projektipäällikkömme toimii osana organisaatiotasi ja vastaa projektin etenemisestä aikataulussa ja budjetissa. Projektipäällikkö valvoo etuasi kaikissa projektin vaiheissa, tuntee alan sekä toimittajien käytännöt ja hyödyntää tarvittaessa koko Newsecin ja oman organisaatiosi osaamista. Toimitilamuutokset ovat usein kertaluonteisia ja sitovat merkittävästi resursseja. Me Newsecillä tarjoamme käyttöösi kokeneet projektinjohtajat, jotka hoitavat työn tehokkaasti. Näin sinä voit keskittyä täysillä omaan liiketoimintaasi myös toimitilaprojektin aikana.

Ota yhteyttä

Ville Inkeri Head of Corporate Real Estate, Newsec Advisory in Finland +358 40 749 5021