Kiinteistöarviointi

Kiinteistöarviointi

Newsecillä tarjoamme käyttöösi Pohjoismaiden johtavan kiinteistöarviointitiimin osaamisen ja näkemykset. Arviointi- ja analyysijoukkueemme 20 ammattilaista yhdessä yli 400 Suomessa toimivan newseciläisen kanssa mahdollistavat maan suurimmat ja parhaat alan resurssit. Toimimme koko Suomen alueella, ja osaamisemme kattaa kaikki kiinteistötyypit. Ajan tasalla oleva, automatisoitu kiinteistömarkkinadata, Newsecin markkinakatsaus sekä talouden ja kiinteistömarkkinoiden jatkuva seuranta varmistavat vankan kokemuksemme ohella oikean tiedon päätöstesi tueksi.

Kiinteistöarviointi täyttää tarpeesi mukaan Keskuskauppakamarin ylläpitämän kotimaisen AKA- tai KHK-auktorisoinnin tai brittiläisen Royal Institution of Chartered Surveyorsin ylläpitämän RICS-sertifioinnin. Tarjoamme sinulle tarvittaessa myös kohdekohtaisesti räätälöityjä hintanäkemyksiä, mikäli sertifioidulle arviokirjalle ei ole tarvetta.

Palvelemme sinua myös muun muassa erilaajuisissa markkina-analyyseissä, kiinteistötaloudellisissa analyyseissä ja kaupallisissa Due Diligence -selvityksissä osana kiinteistökauppaa. Laadimme myös kiinteistöstrategian suunnittelua sijoittajille, käyttäjäomistajille sekä julkiselle sektorille. Paikkatietoasiantuntijoillamme on käytössään ajanmukaiset työkalut ja sovellukset, joiden avulla pystymme analysoimaan ja liittämään paikkatietoa uniikkiin markkinainformaatioomme.

Laajemmissa tarpeissa tarjoamme yhteisprojekteja kollegojemme kanssa, jolloin käytössäsi on Newsecin noin 1 800 ammattilaisen resurssit Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tällöin yhteyshenkilö on Suomen arviointitiimissä ja raportoi suoraan kotimaiselle asiakkaan edustajalle. Lisäksi allianssikumppanimme BNP Paribas Real Estaten asiantuntijat ovat käytössäsi Euroopassa ja muualla maailmassa.

  • Miksi Newsec? Ajan tasalla oleva, ainutlaatuinen kiinteistömarkkinainformaatiomme yhdistettynä vankkaan osaamiseemme, kokemukseemme ja resursseihimme varmistaa oikean arvion ja analyysin kaikissa kiinteistötyypeissä Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.
  • Laajasta palvelukokonaisuudestamme löydät vastauksen kaikkiin kiinteistötalouden päätöksentekoon liittyviin tarpeisiin.
  • Vahvuutemme on tarjota asiakaslähtöisiä yhteisprojekteja Newsecin muiden tiimien kanssa.

Ota yhteyttä

Hannu Ridell Head of Valuation, Newsec Advisory in Finland, MRICS, AKA, LKV +358 50 559 5527
Heikki Kangas Deputy Head of Valuation, Newsec Advisory in Finland, AKA, Partner +358 50 320 9136