Kiinteistöarviointi

Kiinteistöarviointi

Tarjoamme käyttöösi Pohjoismaiden johtavan kiinteistöarviointitiimin osaamisen ja näkemykset. Arviointi- ja analyysijoukkueemme 20 ammattilaista yhdessä yli 400 Suomessa toimivan newseciläisen kanssa mahdollistavat maan parhaat ja laajimmat alan resurssit. Toimimme koko Suomen alueella, ja osaamisemme kattaa kaikki kiinteistötyypit. Ajan tasalla oleva, automatisoitu kiinteistömarkkinadata, Newsecin markkinakatsaus sekä talouden ja kiinteistömarkkinoiden jatkuva seuranta varmistavat vankan kokemuksemme ohella oikean tiedon päätöstesi tueksi.

Kiinteistöarviointi täyttää tarpeesi mukaan Keskuskauppakamarin ylläpitämän kotimaisen AKA- ja KHK-auktorisoinnin tai brittiläisen Royal Institution of Chartered Surveyorsin ylläpitämän RICS-sertifioinnin. Tarjoamme sinulle tarvittaessa myös kohdekohtaisesti räätälöityjä hintanäkemyksiä, jos sertifioidulle arviokirjalle ei ole tarvetta.

Palvelemme sinua myös erilaajuisissa markkina-analyyseissä, kiinteistötaloudellisissa analyyseissä ja kaupallisissa Due Diligence -selvityksissä osana kiinteistökauppaa. Tarjoamme lisäksi kiinteistöstrategian suunnittelua sijoittajille, käyttäjäomistajille ja julkiselle sektorille. Paikkatietoasiantuntijoillamme on käytössään ajanmukaiset työkalut ja sovellukset, joiden avulla pystymme analysoimaan ja liittämään paikkatietoa uniikkiin markkinainformaatioomme.

Laajemmissa tarpeissa palvelemme yhteisprojekteilla kollegojemme kanssa, jolloin käytössäsi on Newsecin 1 800 ammattilaisen resurssit Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tällöinkin yhteyshenkilösi on Suomen arviointitiimissä ja raportoi suoraan kotimaiselle asiakkaan edustajalle. Allianssikumppanimme BNP Paribas Real Estaten asiantuntijat ovat käytössäsi Euroopassa ja muualla maailmassa.

  • Miksi Newsec? Ajan tasalla oleva, ainutlaatuinen kiinteistömarkkinainformaatiomme yhdistettynä vankkaan osaamiseemme, kokemukseemme ja resursseihimme varmistaa oikean arvion ja analyysin kaikissa kiinteistötyypeissä Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.
  • Laajasta palvelukokonaisuudestamme löydät vastauksen kaikkiin kiinteistötalouden päätöksentekoon liittyviin tarpeisiin.
  • Vahvuuksiamme ovat kokonaisvaltaiset yhteisprojektit Newsecin muiden tiimien kanssa.

Ota yhteyttä

Heikki Kangas Head of Valuation, Newsec Advisory in Finland, AKA, Partner +358 50 320 9136