Toimitilavuokraus

Toimitilavuokraus

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja? Yhdellä yhteydenotolla Newsecin toimitilavälitystiimiin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimistot, liiketilat, tuotantotilat, logistiikkatilat ja muut toimitilat koko pääkaupunkiseudulla sekä mm. Turun, Tampereen, Kuopion, Lahden, Jyväskylän alueilla.

Me Newsecillä ymmärrämme, että sopivan toimitilan etsiminen voi olla aikaavievä ja vaivalloinen prosessi, sillä toimitilojen tarjoajia on lukemattomia ja vapaita toimitiloja useita satoja. Ammattitaitoiset ja kokeneet toimitilavälittäjämme kartoittavat kaikki liiketoimintasi toimitiloille asettamat tarpeet ja vaatimukset. Toimimalla läheisessä yhteistyössä kiinteistöjen omistajien, rakennusliikkeiden ja sijoittajien kanssa haemme markkinoilta juuri sinun tarpeisiisi sopivat tilavaihtoehdot.

Perusteellisen ja yksityiskohtaisen kartoituksen lisäksi toimimme yhteyshenkilönä tilojen omistajiin koko prosessin ajan, järjestämme kohdekäyntejä ja osallistumme niihin sekä autamme vertailujen tekemisessä. Toisin sanoen olemme tukenasi prosessin alusta loppuun, jotta toimitilan vuokraus olisi sinulle mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja miellyttävää. Toimitilan hakijalle palvelumme on täysin maksuton.

Kaikki vapaat toimitilat, liiketilat ja tuotantotilat löytyvät myös https://toimitilahaku.newsec.fi-palvelustamme.

  • Miksi Newsec? Tarjoamme kaikki toimitilat yhdestä paikasta, joten hakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.
  • Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa markkinoilta kaikki tarpeisiisi sopivat vapaat ja vapautuvat tilat, jotta voit itse keskittyä olennaiseen.
  • Palvelumme on toimitilan hakijalle täysin maksuton.

Etsi vapaita toimitiloja, liiketiloja ja tuotantotiloja

https://toimitilahaku.newsec.fi

Ota yhteyttä

Esa Pentikäinen Head of Commercial Brokerage, Newsec Advisory in Finland, MRICS, Partner +358 50 300 6567
Hanna Santasalo Head of Commercial & Asset Management Services, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 152 1778