Blogi "We Talk Newsec"

 • Teknologia ja digitaalisuus haastavat myös kiinteistöalan hankintoja

  Hankintatoimessa tapahtuu nyt paljon. Teknologia kehittyy kovaa vauhtia, mistä esimerkkeinä tekoäly, uudenlaiset datalähteet ja edistynyt analytiikka. Teknologia tuo hankinnalla valtavasti mahdollisuuksia, mutta myös omat haasteensa. Newsecillä hankintatoimessa ollaan jo pitkällä – hankintajärjestelmä on testivaiheessa, ja tarkoitus on päästä tekemään tilauksia jo tämän vuoden lopulla. Jatkossa myös arvokasta kilpailutusdataa saadaan ajantasaisesti ilman manuaalista työtä.
 • Tuloksekasta kiinteistökauppaa, asiantuntemusta ja loistavaa Newsec-henkeä kaikissa markkinaolosuhteissa

  Newsecin myyntitiimit ovat iskussa ja luottamus kiinteistösijoituksiin on kova. Inflaatiosuoja ja vakaa kassavirta kiinnostaa.
 • Kesä työpaikkavaihdossa Newsecin rakennuttamisen tiimissä

  25.10.2022 Tutustuin Newseciin ensimmäisen kerran keväällä 2019. Olin juuri saanut opintoni kasaan ja etsin itselleni sopivaa työpaikkaa julkisten tilojen suunnittelusta. Jopa hieman sattuman kautta päädyin Newsecille suunnittelijaksi työympäristökehitysprojekteihin. Ensimmäiset projektit menivät tutustuessa omaan tiimiin sekä työtehtäviin. Newsec-vuosien hiljalleen kertyessä heräsi myös suurempi kiinnostus tutustua tarkemmin siihen, mitä meidän Property Asset Managementin eli PAMin muut tiimit päivittäin tekevätkään.
 • Kesätöissä Newsecillä Project Management Traineena

  6.9.2022 Täällä kirjoittelee Nella Autere – kesän 2022 Project Management Trainee sekä pian kolmannen vuoden energia- ja ympäristötekniikan opiskelija Aalto-yliopistosta. Tämän blogipostauksen tarkoituksena on kertoa Newsecistä ensimmäisenä oman alan työpaikkana.
 • Ohjelmistorobotiikka vähentää k(l)ikkailua

  Kun ohjelmistorobotiikka hoitaa ylimääräisen kliksuttelun, työntekijöillä jää aikaa ajattelua vaativiin töihin. Teknologiaa tarvitaan, sillä melko harva haluaa enää työkseen istua katsomassa, miten sivut latautuvat.