Blogi "We Talk Newsec"

 • Kesätöissä Newsecillä Project Management Traineena

  6.9.2022 Täällä kirjoittelee Nella Autere – kesän 2022 Project Management Trainee sekä pian kolmannen vuoden energia- ja ympäristötekniikan opiskelija Aalto-yliopistosta. Tämän blogipostauksen tarkoituksena on kertoa Newsecistä ensimmäisenä oman alan työpaikkana.
 • Ohjelmistorobotiikka vähentää k(l)ikkailua

  Kun ohjelmistorobotiikka hoitaa ylimääräisen kliksuttelun, työntekijöillä jää aikaa ajattelua vaativiin töihin. Teknologiaa tarvitaan, sillä melko harva haluaa enää työkseen istua katsomassa, miten sivut latautuvat.
 • Jäte on vanhentunut käsite

  Mistä puhumme, kun puhumme jätteistä? Ainakin käsite on auttamatta vanhentunut. Todellisuudessa jätteet ovat seitsemäs resurssi*, joita meidän tulisi hyödyntää uudestaan ja uudestaa
 • "Luonnolla on arvo."

  9.3.2022 Uuden rakentamista tulee nyt ja tulevaisuudessa arvioida kriittisesti luontovarallisuutemme säilyttämiseksi. EU:n laatima luokitusjärjestelmä, taksonomia, antaa raja-arvot vastuulliselle ja kestävälle investoinnille. Tapamme toimia kiinteistö- ja rakennusalalla tulee muuttua, jotta taksonomianmukaisuus tulee osaksi arkea.
 • "Odottavan aika on ollut pitkä."

  14.2.2022 Kaipaus kollegoita, yhteisiä kahvihetkiä ja satunnaisia kohtaamisia kohtaan on valtava. Monissa organisaatioissa toimistot ovat olleet normaalissa käytössä viimeksi maaliskuussa 2020, joten pitkän kaipauksen myötä myös odotukset paluusta toimistoille ovat kasvaneet, eikä niitä kannata nyt pettää.