Blogi "We Talk Newsec"

 • Kuinka työntekijäkokemuksesta tuli kilpailuvalttimme

  97 % työntekijöistämme on tutkitusti sitä mieltä, että Newsec on erinomainen työpaikka. Seikka, josta voimme olla kaikki ylpeitä. Meidän jokaisen panos näkyy tässä, kun kasvun, liiketoimintamme kehittämisen ja työmääräpaineen keskellä olemme onnistuneet ylläpitämään työntekijöidemme arvostusta työnantajana – toisiamme kuuntelemalla ja haasteisiin tarttumalla.
 • Digiloikka on mahdollistanut kiinteistökauppojen aktiivisuuden myös koronavuoden aikana

  29.3.2021 Monelle tuli maaliskuussa täyteen Coronaversary – poikkeusoloissa työskentelyn vuosipäivä. Vuotta myöhemmin tilanne on edelleen vakava ja valitettava. Maalis- ja huhtikuussa 2020 oltiin tilanteessa, jossa vaikutti olevan paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia – epävarmuus näkyi erilaisten rajoitustoimien pikaisena säätämisenä eri puolilla maailmaa, mikä sekoitti hetkellisesti varsinkin velkarahoitusmarkkinat.
 • Simo Vilhusen uratarina

  26.3.2021 Kiinteistökaupan ammattilaisen Simo Vilhusen jo yli kymmenen vuoden mittainen kiinteistöalan ura Newsecillä käynnistyi kiinteistötalouden maisteriopintojen ohella, kun opiskelukaverit vinkkasivat kiinteistöanalyytikon avoimesta työpaikasta kiinteistöjen arviointi- ja analyysitiimissä.
 • BNP Paribas Real Estate, Samuel Duah: Logistiikkamarkkinat Euroopassa

  1.3.2021 Logistiikan tuottovaateet kasvoivat, kun Euroopan keskiarvo laski vuonna 2019 nähdystä 3,70 prosentista 3,35 prosenttiin vuonna 2020. Tuottovaatimuksiin kohdistuu Euroopassa todennäköisesti edelleen laskupaineita, kun logistiikan kasvunäkymät ovat kiinteistöalalla selkeästi hyvät.
 • BNP Paribas Real Estate, Samuel Duah: Liiketilamarkkinat Euroopassa

  1.3.2021 Parhailla markkinapaikoilla olevien prime-kohteiden tuottovaatimukset kasvoivat koko Euroopassa vuonna 2019 nähdystä 2,50 prosentista 2,80 prosenttiin vuonna 2020. Tuottovaatimukset vaihtelevat Euroopassa huomattavasti kaupungeittain ja eri vähittäiskauppatyyppien välillä.