Blogi "We Talk Newsec"

 • Henkilöstö kannattaa osallistaa työympäristön muutosprojektiin

  17.11.2020 Käsitys työympäristöstä on mennyt vuonna 2020 uusiksi. Etätyön myötä on alettu miettiä toimitilan vetovoimatekijöitä – miksi toimistolle tullaan ja kuinka paljon toimistolla vietetään aikaa tulevaisuudessa?
 • Toimisto koronan jälkeen

  17.11.2020 Vuosi 2020 tulee jäämään historiaan Covid-19 viruksesta. Siitä miten se vaikutti yhteiskuntaamme, talouteemme ja meihin itseemme yksilöinä. Yhteiskunnalliset ja yksilölliset vaikutukset heijastuvat myös työpaikoille.
 • Paluu Tulevaisuuteen

  17.11.2020 Digiloikka etätyöhön – vuorossa on hybridiloikka, joka yhdistää virtuaaliset ja fyysiset työtilat nostaen työntekijäkokemuksen entistä vahvemmin keskiöön.
 • Newsec Tulevaisuusstudio 2020

  Syksyllä 2020 muunsimme perinteisen Tulevaisuusseminaarimme Tulevaisuusstudioksi, joka tarjosi tietoa ja ajatuksia kiinteistöalan lyhyen ja pitkän aikavälin tulevaisuudesta elämyksellisesti, mutta tällä kerralla virtuaalisesti. Tulevaisuusstudio löytyy kokonaisuudessaan tallenteena, joten voit katsoa sen, jos missasit alkuperäisen lähetysajan tai haluat katsoa sen uudelleen.
 • Kiinteistöjohtamisen ammattilainen Iiro Koro lähti Newseciltä, mutta palasi takaisin

  30.10.2020 Senior Property Manager Iiro Koro on työskennellyt Newsecillä kiinteistöjohtamisen parissa reilun kuuden vuoden ajan, mutta piipahtanut välissä myös toisella työnantajalla.