Blogi "We Talk Newsec"

 • Kesätöissä Newsecillä: uutta oppia ja kollegoiden tukea

  10.1.2019 Eeva Paavilainen Newsec tarjoaa joka kesä usealle opiskelijalle mahdollisuuden tutustua Suomen johtavan kiinteistöalan asiantuntijayrityksen monipuoliseen arkeen. Mutta miltä kesätyö Newsecillä näyttää opiskelijoiden näkökulmasta?
 • Kiinteistöalan digitalisaatio ottaa oppia muualta

  28.11.2018 Olli-Pekka Mustonen Newsecissä on panostettu voimakkaasti digitaalisten palveluiden ja data-analytiikan kehittämiseen. Taustalla on ajatus tarjota asiakkaille parempia palveluita ja tarkempaa markkinadataa, mutta myös hioa sisäisiä prosesseja – sekin asiakkaan parhaaksi.
 • Hei hei avokonttori, tervetuloa monitilatoimisto!

  8.11.2018 Miikka Putto Avokonttori alkaa olla so last season, sillä monitilatoimisto on toimitilasuunnittelussa päivän sana. Mutta mitä monitilatoimistolla oikein tarkoitetaan ja mitä hyötyjä se tuo toimitilojen käyttäjille?
 • Mahdollisuuksien mahdottomat markkinat

  27.6.2018 Ville Inkeri ”Mahdoton ei ole tosiasia vaan asenne. Mahdoton ei ole toteamus vaan haaste. Mahdoton on mahdollisuus. Mahdoton on väliaikaista. Mahdoton ei ole mitään.” - Muhammad Ali
 • Bussikiertueita ja mustia hevosia

  28.4.2018 Reija Järvelä ja Lea Poijärvi Miten löytää neula heinäsuovasta tai juuri sopiva toimitila kymmenien vaihtoehtojen joukosta? Neulan etsinnässä saattaisi auttaa metallinpaljastin tai pelkkä tuuri, mutta toimitilan etsimiseen kannattaa ehdottomasti käyttää ammattilaisen apua.