Blogi "We Talk Newsec"

 • "Odottavan aika on ollut pitkä."

  14.2.2022 Kaipaus kollegoita, yhteisiä kahvihetkiä ja satunnaisia kohtaamisia kohtaan on valtava. Monissa organisaatioissa toimistot ovat olleet normaalissa käytössä viimeksi maaliskuussa 2020, joten pitkän kaipauksen myötä myös odotukset paluusta toimistoille ovat kasvaneet, eikä niitä kannata nyt pettää.
 • Coaching-valmennuksesta vetoapua työyhteisön kehittämiseen

  9.2.2022 ”Mikään ei muutu, jos ei muuta toimintatapojaan”, muistuttaa sertifioitu Business Coach Sari Oinaanoja, joka valikoitui vetäjäksi Newsec Advisoryn osakkaiden coaching-ohjelmaan. Advisoryn osakkaat halusivat laajentaa yhteistä vastuutaan koko yhtiön menestyksestä ja löytää tapoja ja prosesseja, joilla osakkaat voivat kehittää koko yhtiön toimintatapoja ja lisäksi toimia työntekijöiden mentoreina.
 • With Newsec, working abroad can be part of your employee experience

  ”If you’re given the chance to work abroad, you should grab hold of that opportunity.” Our Deputy Managing Director Anna-Liisa Sarasoja knows what she’s talking about. Such an opportunity became available to her in the autumn, when the newly appointed Managing Director of our Danish operations needed assistance.
 • Newsecillä ulkomaankomennus voi olla osa työntekijäkokemustasi

  ”Jos sinulle tarjoutuu mahdollisuus lähteä toiseen maahan komennukselle, tilaisuuteen kannattaa hanakasti tarttua”. Varatoimitusjohtajamme Anna-Liisa Sarasoja tietää, mistä puhuu. Hänelle itselleen avautui tällainen mahdollisuus syksyllä, kun Tanskan organisaatiomme uusi toimitusjohtaja tarvitsi apua.
 • Liiketilojen käyttäjät etsivät pieniä tiloja – sijoittajien fokus päivittäistavaravetoisissa kohteissa

  16.11.2021 Pandemiatilanne alkaa vähitellen helpottaa ja ihmiset liikkua normaalimmin. Liiketiloissa näkyy kahtiajakautunutta tilahakua. Selvästi tunnistettava ryhmä ovat ”varovaiset lähestyjät”, jotka eivät ole valmiita vielä sitoutumaan pitkiin vuokravastuisiin ja sopimuksiin halutaan mieluusti neuvotella exit-pykäliä.