Blogi "We Talk Newsec"

 • Newsec mukana ilmastonmuutostalkoissa

  23.9.2019 Anna Aaltonen Vastuullisuus ja erityisesti ilmastonmuutoksen vastainen työ näkyy myös Newsecin tekemisissä, keskusteluissa ja tavoitteissa tiuhaan. Kiinteistöt aiheuttavat valtavan osuuden Suomen päästöistä. Pelkästään lämmitykseen menee noin kolmannes käytetystä energiasta. Tarjoamme asiakkaillemme – kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille – monipuolisesti kiinteistöihin liittyviä asiantuntijapalveluita, ja käytännössä kaikilla osa-alueilla voimme edesauttaa päästöjen vähentämisessä tavalla tai toisella.
 • Kesätöissä Newsecillä: uutta oppia ja kollegoiden tukea

  10.1.2019 Eeva Paavilainen Newsec tarjoaa joka kesä usealle opiskelijalle mahdollisuuden tutustua Suomen johtavan kiinteistöalan asiantuntijayrityksen monipuoliseen arkeen. Mutta miltä kesätyö Newsecillä näyttää opiskelijoiden näkökulmasta?
 • Kiinteistöalan digitalisaatio ottaa oppia muualta

  28.11.2018 Olli-Pekka Mustonen Newsecissä on panostettu voimakkaasti digitaalisten palveluiden ja data-analytiikan kehittämiseen. Taustalla on ajatus tarjota asiakkaille parempia palveluita ja tarkempaa markkinadataa, mutta myös hioa sisäisiä prosesseja – sekin asiakkaan parhaaksi.
 • Hei hei avokonttori, tervetuloa monitilatoimisto!

  8.11.2018 Miikka Putto Avokonttori alkaa olla so last season, sillä monitilatoimisto on toimitilasuunnittelussa päivän sana. Mutta mitä monitilatoimistolla oikein tarkoitetaan ja mitä hyötyjä se tuo toimitilojen käyttäjille?
 • Mahdollisuuksien mahdottomat markkinat

  27.6.2018 Ville Inkeri ”Mahdoton ei ole tosiasia vaan asenne. Mahdoton ei ole toteamus vaan haaste. Mahdoton on mahdollisuus. Mahdoton on väliaikaista. Mahdoton ei ole mitään.” - Muhammad Ali