Blogi "We Talk Newsec"

 • Rakennuttamisen kesätyöntekijänä Newsecillä

  10.9.2021 Construction Management -tiimin kesätyöntekijämme Juho Saranpää on työskennellyt heinäkuun aikana muun muassa saneerausprojektin työmaavalvonnan ja kilpailutuksien parissa. Projekteissa tehdään yhteistyötä monien osapuolten kanssa, mutta Newsec saa pisteitä itsenäisyydestä ja joustavuudesta.
 • Whistleblower-direktiivin viitoittamana kohti vastuullisempaa liiketoimintaa

  Whistleblower-direktiivin kansallista täytäntöönpanoa valmistellaan parhaillaan joulukuulle 2021. Direktiivin tarkoitus on varmistaa rikkomuksista ilmoittavien henkilöiden turvallinen ilmoittaminen ilman pelkoa ilmoittajaan kohdistuvista vastatoimista.
 • Vuokralaiskokemuksen merkitys korostuu toimitilamarkkinassa

  Työn tekemisen murroksesta on puhuttu pitkään kauan ennen pandemiaa. Olemme kaikki kuulleet lausuttavan, ’tulevaisuudessa työtä tehdään mistä tahansa, milloin tahansa’.
 • Rakennuttamisen kesätyöntekijä Juho Saranpään blogi – heinäkuu

  3.8.2021 Construction Management -tiimin kesätyöntekijämme Juho Saranpää on työskennellyt heinäkuun aikana muun muassa saneerausprojektin työmaavalvonnan ja kilpailutuksien parissa. Projekteissa tehdään yhteistyötä monien osapuolten kanssa, mutta Newsec saa pisteitä itsenäisyydestä ja joustavuudesta.
 • Rakennuttamisen kesätyöntekijänä Newsecillä

  1.7.2021