Blogi "We Talk Newsec"

 • Miltä toimistotyö näyttää koronan jälkeen?

  29.10.2021 Newsecin Corporate Real Estate tiimi toimii asiantuntijana tiloja käyttäville yrityksille. Asiakkaiden haasteet liittyvät yhä useammin työnteon murrokseen ja tilojen rooliin tulevaisuudessa.
 • Kiertotalous on resurssiviisautta

  27.10.2021 Kiinteistö- ja rakennusala on avainasemassa toimivan kiertotalousjärjestelmän luomisessa, sillä puolet maailman raaka-aineista käytetään rakentamiseen. Kiertotalouden tavoite on, että materiaalit pysyvät mahdollisimman pitkään käytössä ja resurssihukka minimoidaan. Kestävään tulevaisuuteen pääsemiseksi talouskasvu on kytkettävä irti luonnonvarojen käytöstä - tähän ratkaisuna on kiertotalous.
 • Rakennuttamisen kesätyöntekijänä Newsecillä

  10.9.2021 Construction Management -tiimin kesätyöntekijämme Juho Saranpää on työskennellyt heinäkuun aikana muun muassa saneerausprojektin työmaavalvonnan ja kilpailutuksien parissa. Projekteissa tehdään yhteistyötä monien osapuolten kanssa, mutta Newsec saa pisteitä itsenäisyydestä ja joustavuudesta.
 • Whistleblower-direktiivin viitoittamana kohti vastuullisempaa liiketoimintaa

  Whistleblower-direktiivin kansallista täytäntöönpanoa valmistellaan parhaillaan joulukuulle 2021. Direktiivin tarkoitus on varmistaa rikkomuksista ilmoittavien henkilöiden turvallinen ilmoittaminen ilman pelkoa ilmoittajaan kohdistuvista vastatoimista.
 • Vuokralaiskokemuksen merkitys korostuu toimitilamarkkinassa

  Työn tekemisen murroksesta on puhuttu pitkään kauan ennen pandemiaa. Olemme kaikki kuulleet lausuttavan, ’tulevaisuudessa työtä tehdään mistä tahansa, milloin tahansa’.