Blogi "We Talk Newsec"

 • Rakennuttamisen kesätyöntekijä Juho Saranpään blogi – heinäkuu

  3.8.2021 Construction Management -tiimin kesätyöntekijämme Juho Saranpää on työskennellyt heinäkuun aikana muun muassa saneerausprojektin työmaavalvonnan ja kilpailutuksien parissa. Projekteissa tehdään yhteistyötä monien osapuolten kanssa, mutta Newsec saa pisteitä itsenäisyydestä ja joustavuudesta.
 • Rakennuttamisen kesätyöntekijänä Newsecillä

  1.7.2021
 • Kodiston palveluita kehitetään systemaattisesti asiakaspalautteen perusteella

  2.6.2021 Newsecin asuntoliiketoiminnan hoidossa ja Kodisto portaalissa on jo 30,000 asuntoa. Näissä vuokrakodeissa asuu suuri määrä ihmisiä eri puolilla Suomea. Heidän tyytyväisyytensä asuntoon ja saamaansa palveluun on meille luonnollisesti kaikki kaikessa.
 • Kuinka työntekijäkokemuksesta tuli kilpailuvalttimme

  97 % työntekijöistämme on tutkitusti sitä mieltä, että Newsec on erinomainen työpaikka. Seikka, josta voimme olla kaikki ylpeitä. Meidän jokaisen panos näkyy tässä, kun kasvun, liiketoimintamme kehittämisen ja työmääräpaineen keskellä olemme onnistuneet ylläpitämään työntekijöidemme arvostusta työnantajana – toisiamme kuuntelemalla ja haasteisiin tarttumalla.
 • Digiloikka on mahdollistanut kiinteistökauppojen aktiivisuuden myös koronavuoden aikana

  29.3.2021 Monelle tuli maaliskuussa täyteen Coronaversary – poikkeusoloissa työskentelyn vuosipäivä. Vuotta myöhemmin tilanne on edelleen vakava ja valitettava. Maalis- ja huhtikuussa 2020 oltiin tilanteessa, jossa vaikutti olevan paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia – epävarmuus näkyi erilaisten rajoitustoimien pikaisena säätämisenä eri puolilla maailmaa, mikä sekoitti hetkellisesti varsinkin velkarahoitusmarkkinat.