Blogi "We Talk Newsec"

 • Finance Manager ja Team Leader Outi Kiili yhdistää työssään molemmat kiinnostuksen kohteensa – taloushallinnon ja esimiestyön

  11.5.2020 Turun toimistossa Finance Managerina ja Team Leaderinä työskentelevän Outi Kiilin nykyinen työ yhdistää hänen molemmat kiinnostuksen kohteensa: tarkkuutta vaativan työn talouden parissa sekä roolin tiiminvetäjänä muita työntekijöitä auttaen.
 • Neljä vinkkiä energiansäästöön

  11.10.2019 Anna Aaltonen Energiasäästöviikon hengessä käymme läpi muutaman vinkin, joilla turhaa energiankulutusta voi vähentää niin työpaikalla kuin kotonakin.
 • Newsec mukana ilmastonmuutostalkoissa

  23.9.2019 Anna Aaltonen Vastuullisuus ja erityisesti ilmastonmuutoksen vastainen työ näkyy myös Newsecin tekemisissä, keskusteluissa ja tavoitteissa tiuhaan. Kiinteistöt aiheuttavat valtavan osuuden Suomen päästöistä. Pelkästään lämmitykseen menee noin kolmannes käytetystä energiasta. Tarjoamme asiakkaillemme – kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille – monipuolisesti kiinteistöihin liittyviä asiantuntijapalveluita, ja käytännössä kaikilla osa-alueilla voimme edesauttaa päästöjen vähentämisessä tavalla tai toisella.
 • Kesätöissä Newsecillä: uutta oppia ja kollegoiden tukea

  10.1.2019 Eeva Paavilainen Newsec tarjoaa joka kesä usealle opiskelijalle mahdollisuuden tutustua Suomen johtavan kiinteistöalan asiantuntijayrityksen monipuoliseen arkeen. Mutta miltä kesätyö Newsecillä näyttää opiskelijoiden näkökulmasta?
 • Kiinteistöalan digitalisaatio ottaa oppia muualta

  28.11.2018 Olli-Pekka Mustonen Newsecissä on panostettu voimakkaasti digitaalisten palveluiden ja data-analytiikan kehittämiseen. Taustalla on ajatus tarjota asiakkaille parempia palveluita ja tarkempaa markkinadataa, mutta myös hioa sisäisiä prosesseja – sekin asiakkaan parhaaksi.