uutiset

 • Newsec toimi ostajan neuvonantajana liike-ja toimistotilojen kaupassa Helsingin Hietalahdessa

  6.5.2021 HOK-Elanto on ostanut Tarkalalta Helsingin Hietalahdessa sijaitsevan liike- ja toimistotilojen kokonaisuuden, jonka vuokrattava pinta-ala on 4,700 neliömetriä.
 • Newsec lanseeraa uuden tiimin tehdäkseen vuokralaiskokemuksesta tulevaisuuden liiketoimintaa

  4.5.2021 4.5.2021 Newsec on nimittänyt Adriana Ståhlberg-Bruunin vetämään uutta Tenant Experince –palvelua. Uusi yksikkö kehittää Newsecin omia palveluita ja auttaa Newsecin kiinteistömanageerauksen asiakkaita vuokralaiskokemuksen parantamisessa ja sen ennakoivassa kehittämisessä.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana hoivakiinteistön kaupassa Espoossa

  30.4.2021 Nordika on myynyt Espoon keskuksessa sijaitsevan hoivakiinteistön Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöille.
 • Newsec Suomen toiseksi paras työpaikka suurten organisaatioiden sarjassa (Great Place to Work)

  28.4.2021 Newsec sijoittui Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi suurten, yli 500 ihmistä työllistävien yritysten sarjassa. Newsec on ollut Great Place to Workin tutkimuksessa Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa jo 14 vuotta peräkkäin ja useina vuosina kiinteistöalan paras työpaikka.
 • Newsecille logistiikka- ja teollisuuskiinteistöistä vastaava johtaja Pohjoismaihin

  23.4.2021 Newsec vahvistaa asemaansa kiinteistöalan johtavana neuvonantajana Pohjoismaissa ja Baltissa nimittämällä Anita Simazan logistiikka- ja teollisuuskiinteistöihin liittyvistä neuvonannoista vastaavaksi johtajaksi Pohjoismaiden tasolla.
 • Newsec ja Real I.S. aloittavat yhteistyön Suomessa

  19.4.2021 19.4.2021 Newsec Property Asset Management on valittu tuottamaan Suomessa laajan kiinteistöjohtamisen palvelukokokonaisuuden saksalaiselle Real I.S:lle. Tehty sopimus kattaa kaikki Real I.S:n Suomessa omistamien kiinteistöjen teknisen, taloudellisen ja kaupalliset johtamisen palvelut.