Uutiset

 • Newsec acted as eQ’s advisor in the acquisition of an office property in Espoo

  21.9.2022 Newsec advised Special Investment Fund eQ Commercial Properties in the acquisition of an office property in Leppävaara, Espoo from Hamburg-based real estate investment manager Union Investment. The transaction comprised of building A of Alberga Business Park at Bertel Jungin Aukio 1-9. Avance acted as legal advisor for the Buyer in the transaction.
 • Newsec Property Outlook: Kiinteistömarkkinat jatkuvat vilkkaina

  21.9.2022 Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla on vastassaan täysin erilaiset rahoitusmarkkinat, kuin viimeiseen 20 vuoteen: korot nousevat, inflaatio on korkea, tuottovaatimukset ja energiakustannukset kasvavat. Tästä huolimatta toimitilamarkkinoilla on edelleen vilkasta aktiivisuutta ja vuoden 2022 odotetaan olevan toiseksi vahvin transaktiovuosi tähän mennessä Pohjoismaissa. Samaan aikaan kestävä kehitys on saavuttanut pisteen, jossa se on ratkaiseva kiinteistöalan tulevaisuuden ja ilmaston kannalta.
 • Senaatti-kiinteistöt on allekirjoittanut kiinteistökaupan esisopimukset Uudenmaan kasarmin rakennuksista ja piha-alueesta

  7.9.2022 Helsingin Kruununhaassa sijaitsevan Uudenmaan kasarmin kaksi kasarmirakennusta siirtyvät uudelle omistajalle HGR Property Partnersille joulukuussa 2022. Alustavien suunnitelmien mukaan kasarmin rakennukset tullaan kehittämään toimitilakäyttöön ja niihin sijoitetaan alueella kaivattu uusi päiväkoti.
 • Alvar Aallon suunnittelema Kanavaranta 1 toimii Helsinki Design Weekin päänäyttämönä

  2.9.2022 Newsecin manageroima toimistorakennus osoitteessa Kanavaranta 1 avautuu yleisölle Helsinki Design Week -festivaalin yhteydessä 1.–11.9.2022. Design Weekin päätapahtumapaikka vaihtuu vuosittain, ja tänä vuonna muotoilun keskipisteenä toimii 10 päivän ajan Aallon suunnittelema ikoninen ’Sokeripala’. Vuoden pääteemana on ‘We are open’.
 • Newsec Property Asset Management Finland Oy:lle myönnetty ISO-laatusertifikaatti ja ISO-ympäristösertifikaatti

  22.8.2022 Osoituksena yritystoiminnan systemaattisesta kehittämisestä ja laadukkaasta asiantuntijapalvelujen tuotannosta, Newsecille on myönnetty ISO 9001 -laadunhallinta- ja ISO 14001 -ympäristösertifikaatit.
 • Newsec ja Fujitsu vahvistavat yhteistyötään

  Newsec on toiminut jo vuosien ajan Fujitsun kumppanina toimitila- ja työympäristöasioissa. Nyt Fujitsu ja Newsec vahvistavat ja syventävät kumppanuuttaan entuudestaan Pohjoismaissa ja Baltiassa solmimalla pitkäaikaisen kumppanuuden kiinteistöalan neuvonta- ja välityspalveluista.