uutiset

 • Newsec Suomen kiinteistömarkkinakatsaus kevät 2021: Asuin-, logistiikka- ja yhteiskuntakiinteistöt ovat aktiivisimmat sijoitusluokat

  3.3.2021 3.3.2021 Kiinteistökaupan volyymissä nähtiin viime vuonna selkeä u-käyrä. Korona hiljensi kevättä ja kesää, mutta kauppaa käytiin aktiivisesti ensimmäisellä ja viimeisellä neljänneksellä. Sijoittajia kiinnostavat erityisesti defensiivisiksi koetut asunnot ja logistiikkakiinteistöt, joiden käyttäjä- ja sijoittajakysyntä ovat lisääntyneet samassa tahdissa kaupungistumisen ja verkkokaupan voimakkaan kasvun myötä. Uusi nousija on yhteiskuntakiinteistöt – viime vuonna niiden osuus kaikista kiinteistökaupoista oli jo 24 prosenttia.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana laajan logistiikka- ja tuotantokokonaisuuden kaupassa Vantaalla

  19.2.2021 19.2.2021 HKScan Oyj, Helsingin pörssissä noteerattu elintarviketeollisuusyritys ja kiinteistösijoitusyhtiö Sagax Finland, jonka emoyhtiö on noteerattu Tukholman pörssissä, ovat tänään allekirjoittaneet myyntiä ja takaisivuokrausjärjestelyä koskevan kaupan HKScanin Vantaalla sijaitsevasta logistiikka- ja tuotantokiinteistökokonaisuudesta (n. 51.000 m2).
 • Newsec toimi vuokralaisedustajana Työllisyysrahaston toimitilahankkeessa

  8.2.2021 Newsec toimi Työllisyysrahaston vuokralaisedustajana toimitilahankkeessa, jossa tarkoituksena oli löytää organisaatiolle yhteisöllisyyttä ja muuttuvan työn tekemisen tapoja tukevat toimitilat.
 • Leo Suokannas nimitetty Asset Manageriksi

  29.1.2021 29.1.2021 DI Leo Suokannas on nimitetty uusiin tehtäviin, Newsec Property Asset Managementin Asset Manageriksi. Asset Managerina hän vastaa asiakkaiden kiinteistöjen tuoton ja arvon jatkuvasta kehittämisestä.
 • Invalidisäätiö myi ainutlaatuisen asuinkehityskohteen Helsingin Ruskeasuolta Lehto Asunnot Oy:lle

  27.1.2021 Newsec toimi myyjän kaupallisena neuvonantajana kaupassa, jossa Invalidisäätiö myi Helsingin Ruskeasuolla, Keskuspuiston laidalla Tenholantie 12:ssa sijaitsevan ainutlaatuisen asuinkehityshankkeen Lehto Asunnot Oy:lle.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana Kuopion Portin toisen vaiheen, eli B -osan kaupassa

  12.1.2021 Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto ja Rakennusliike Lapti Oy ovat sopineet Kuopiossa sijaitsevan Kuopion Portin toisen vaiheen, eli B-osan toimisto- ja liiketilakokonaisuuden kaupasta