uutiset

 • Newsecin pohjoismainen kiinteistömarkkinakatsaus: logistiikkakohteista on niukasti tarjontaa Pohjoismaissa

  13.10.2021 Pohjoismaiden logistiikkakiinteistöjen markkinoilla kysyntä ylittää selvästi tarjonnan. Kansainvälisten sijoittajien mielenkiinto logistiikkakiinteistöjä kohtaan jatkuu vahvana, mikä puristaa tuottovaatimuksia edelleen matalammiksi.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana asuinpilvenpiirtäjän kaupassa Helsingissä

  8.10.2021 Union Investment on ostanut Atlas-asuinpilvenpiirtäjän Aurinkolahdesta Skanskalta noin 100 miljoonalla eurolla. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana. Myyjän juridisena neuvonantajana toimi Merilampi.
 • Senaatti-kiinteistöt myi kiinteistön Katajanokalta – Newsec toimi neuvonantajana

  24.9.2021 Senaatti-kiinteistöt on myynyt Helsingin Katajanokalla sijaitsevan kiinteistön NSF IV Fin NewCo 28 Oy:lle, joka on NREP:in omistama yhtiö
 • Newsec: Asuntojen ja logistiikkakohteiden lisäksi kiinteistökauppoja tehdään nyt myös hyvistä toimistokohteista

  23.9.2021 Kiinteistösijoitusmarkkinat lähtivät Suomessa vahvasti liikkeelle keväällä, ja vauhti on vain kiihtynyt kesän ja alkusyksyn aikana, kertoo Newsecin syksyn kiinteistömarkkinakatsaus. Aktiivisimmat kiinteistöluokat ovat asunnot, logistiikka ja hyvät toimistot. Liikekiinteistöt kuitenkin tarjoavat sijoittajille yhä mielenkiintoisemman riski-tuottoprofiilin. Toimistovuokrauksessa sopimuskaudet ovat lyhentyneet, toinen ajan ilmiö on alivuokraus.
 • Amos Larinkoskesta Newsec Advisory Finlandin Vice Head of Capital Markets

  21.9.2021 Amos Larinkoski on nimitetty Newsecin Suomen liiketoimintojen uuteen Vice Head of Capital Markets -tehtävään, jossa hän jakaa tiimin vetäjän Simo Vilhusen kanssa johtamis – ja kehittämisvastuita.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana Oulussa sijaitsevan Kastellin tutkimuskeskuksen kiinteistön kaupassa

  31.8.2021 LähiTapiolan yhteiskunnallisiin kiinteistöihin sijoittava rahasto on ostanut Oulusta Kastellin tutkimuskeskuksen kiinteistön. Kohde sijaitsee Oulun yliopistosairaalan naapurissa, aktiivisesti kehittyvällä Kontinkankaan hyvinvointikampuksella. Kohde sijaitsee Oulun yliopistosairaalan naapurissa, aktiivisesti kehittyvällä Kontinkankaan hyvinvointikampuksella.