Uutiset

 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana asuinkerrostalon myynnissä Helsingin Jätkäsaaressa

  Newsec toimi myyjän neuvonantajana Merimieseläkekassan myydessä yksityiselle kiinteistösijoittajalle Helsingin Jätkäsaaressa sijaitsevan 50 asunnon asuinkerrostalon. Myydyn kohteen vuokrattava pinta-ala on 3.431 m2.
 • Newsecillä jatkossa kaksi toimistoa Helsingissä

  Helsingin Newsecillä on jatkossa kaksi osoitetta Helsingissä. Ensimmäinen muutto ydinkeskustassa osoitteeseen Mikonkatu 7 tehtiin tammikuussa 2023, kun Newsec otti käyttöönsä niin sanotun keskusta-HUB-tilan. Toimistoista suurempi, Sydäntila, tulee sijaitsemaan Ruoholahdessa osoitteessa Porkkalankatu 3. Muutto Ruoholahden Roihuun toteutetaan touko-kesäkuussa 2023. Jatkossa Newsec palvelee yritysasiakkaita joustavasti kahdessa osoitteessa.
 • Daniela Grotenfelt on Newsec-konsernin uusi Group Sustainability Director

  Newsec on nimittänyt Daniela Grotenfeltin konsernin kestävän kehityksen johtajaksi. Grotenfeltillä on laaja kokemus vastuullisuudesta, ja hän siirtyy Newsecin palvelukseen pohjoismaisesta arkkitehtitoimisto Arkitemasta. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. Gemic Oy:ssä sekä L Arkkitehdeilla Helsingissä. 
 • Kauppakeskus Hertsin manageeraus kokonaisuudessaan Newsecille

  Newsec on valittu 1.1.2023 alkaen vastaamaan Helsingin Herttoniemen lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisen johtamisen ja markkinoinnin lisäksi ylläpidon johtamisesta sekä vuokra-. talous- ja yhtiöhallinnosta.
 • Newsec ja NREP vahvistavat yhteistyötä

  Newsec valittiin kiinteistösijoitusyhtiö NREPin omistaman kauppakeskus Columbuksen kaupalliseksi manageriksi 1.3.2022 alkaen. Kauppakeskus Columbus on 21 100 m² kokoinen vilkas kauppakeskus Helsingin Vuosaaressa. Se on alueensa vahva toimija, jossa mitataan lähes 6 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa. NREP on 30.11.2022 ostanut Kauniaisista Kauppakeskus Granin, jossa sekä kaupallinen että tekninen manageeraus siirtyvät Newsecille kaupan yhteydessä.
 • Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  Kiitämme lämpimästi hyvästä yhteistyöstä ja toivotamme rauhallista joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2023.   We warmly thank you for the good cooperation and wish you a peaceful Christmas season and success for 2023.