uutiset

 • Arvokiinteistö myytiin Helsingissä Erottajankadulla – Newsec kaupassa myyjän neuvonantajana

  11.10.2018 Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Erottajankatu 2 sijaitseva arvokiinteistö vaihtoi omistajaa. Myyjänä toimi kaksi rakennusliikkeen konkurssipesään kuuluvaa asunto-osakeyhtiötä, ja ostaja oli kansainvälinen kiinteistösijoitusyhtiö.
 • Ilmarinen myi kaksi kiinteistöä eQ Liikekiinteistöille

  24.9.2018 Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on myynyt kiinteistöt Järvenpäässä ja Valkeakoskella Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille. Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.
 • Richard Angliss Pohjoismaiden laajimman kiinteistövarainhoitoyrityksen Ison-Britannian toimipisteen johtoon

  19.9.2018 Pohjoismaiden suurin kiinteistövarainhoidon yritys Newsec aikoo avata ensimmäistä kertaa toimipisteen Lontooseen. Ison-Britannian aluevaltaus on seurausta Newsecin voimakkaasta kasvusta Pohjoismaissa viimeisen kahden vuoden aikana.
 • EUROMONEY LISTAA NEWSECIN PARHAIMMAKSI KIINTEISTÖNEUVONANTAJAKSI POHJOISMAISSA JA BALTIASSA

  17.9.2018 Kansainvälinen aikakauslehti Euromoney nostaa vuosittaisessa listauksessaan Newsecin parhaimmaksi kiinteistöneuvonantajaksi Pohjoismaissa ja Baltiassa.
 • TÄRKEÄ TIEDOTE: Kahteen kertaan lähetetyt vuokralaskut

  13.9.2018 Newsec Asset Management Oy:n vuokrahallinnosta on teknisen vian vuoksi lähtenyt osalle asiakkaista vuokralasku virheellisesti kahteen kertaan. Tämä koskee niin verkko- ja eLaskuja kuin perinteisiä paperilaskujakin.
 • HUS myi Töölön sairaalakiinteistön Veritakselle – Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana

  29.8.2018 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS on myynyt Töölön sairaalan eläkevakuutusosakeyhtiö Veritakselle. Kauppahinta oli 64 miljoonaa euroa. Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.