Uutiset

 • Daniela Grotenfelt on Newsec-konsernin uusi Group Sustainability Director

  Newsec on nimittänyt Daniela Grotenfeltin konsernin kestävän kehityksen johtajaksi. Grotenfeltillä on laaja kokemus vastuullisuudesta, ja hän siirtyy Newsecin palvelukseen pohjoismaisesta arkkitehtitoimisto Arkitemasta. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. Gemic Oy:ssä sekä L Arkkitehdeilla Helsingissä. 
 • Kauppakeskus Hertsin manageeraus kokonaisuudessaan Newsecille

  Newsec on valittu 1.1.2023 alkaen vastaamaan Helsingin Herttoniemen lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisen johtamisen ja markkinoinnin lisäksi ylläpidon johtamisesta sekä vuokra-. talous- ja yhtiöhallinnosta.
 • Newsec ja NREP vahvistavat yhteistyötä

  Newsec valittiin kiinteistösijoitusyhtiö NREPin omistaman kauppakeskus Columbuksen kaupalliseksi manageriksi 1.3.2022 alkaen. Kauppakeskus Columbus on 21 100 m² kokoinen vilkas kauppakeskus Helsingin Vuosaaressa. Se on alueensa vahva toimija, jossa mitataan lähes 6 miljoonaa asiakaskäyntiä vuodessa. NREP on 30.11.2022 ostanut Kauniaisista Kauppakeskus Granin, jossa sekä kaupallinen että tekninen manageeraus siirtyvät Newsecille kaupan yhteydessä.
 • Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  Kiitämme lämpimästi hyvästä yhteistyöstä ja toivotamme rauhallista joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2023.   We warmly thank you for the good cooperation and wish you a peaceful Christmas season and success for 2023.
 • Newsec acted as Stiftelsen Blomsterfonden's advisor in the Pohjolankatu real estate transaction

  Folkhälsan and Stiftelsen Blomsterfonden have made a sale of a real estate located on Pohjolankatu in Helsinki, where Folkhälsan has operated as a tenant and service provider for ten years. Newsec acted as an advisor to the seller. Business will continue as before, focusing on housing, services and elderly care, but now Folkhälsan is both the owner and the service provider. In connection with the change of ownership, the name changes to Folkhälsan Kottby.
 • Newsec toimi Stiftelsen Blomsterfondenin neuvonantajana Pohjolankadun kiinteistökaupassa

  Folkhälsan ja Stiftelsen Blomsterfonden ovat tehneet kaupan Helsingin Pohjolankadulla sijaitsevasta kiinteistöstä, jossa Folkhälsan on toiminut kymmenen vuoden ajan vuokralaisena ja palveluntarjoajana. Newsec toimi myyjän neuvonantajana. Liiketoiminta jatkuu entiseen tapaan asumiseen, palveluihin ja vanhustenhoitoon keskittyen, mutta nyt Folkhälsan on sekä omistajana että palveluntarjoajana. Omistajanvaihdoksen yhteydessä nimi muuttuu Folkhälsan Kottbyksi.