uutiset

 • Heikki Kangas Newsecin arviointiyksikön vetäjäksi

  3.10.2019 Heikki Kangas on nimitetty 1.1.2020 alkaen Newsecin arviointiyksikön vetäjäksi nimikkeellä Head of Valuation. Heikki on ollut Newsecissä vuodesta 2010 lähtien ja toimii tällä hetkellä Newsec Valuationissa nimikkeellä Deputy Head of Valuation. Nykyinen yksikön vetäjä Hannu Ridell jatkaa Senior Advisorin asemassa 30.6.2020 asti, jolloin hän jää eläkkeelle.
 • Newsec lähipalvelukeskus Hertsin kaupalliseksi manageriksi

  2.10.2019 Newsec on valittu vastaamaan lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Hanna Feodorov toimii Hertsin kauppakeskuspäällikkönä ja Meri Kajas keskuksen avaukseen saakka markkinointipäällikkönä. Lähipalvelukeskuksen avajaisia vietetään maaliskuussa 2020.
 • Newsecin syksyn 2019 pohjoismainen kiinteistömarkkinakatsaus: Mitä tulevaisuus tuo tullessaan vähittäiskauppakiinteistölle?

  18.9.2019 Tänään ilmestyneessä Newsecin tuoreimmassa pohjoismaisessa kiinteistömarkkinakatsauksessa tarkastellaan vähittäiskauppakiinteistösegmentin tilaa, ja tulokset paljastavat hajonnan segmentin sisällä. Paras vähittäiskauppa kukoistaa; kuluva vuosi on yksi sen vahvimmista. Keskitasoinen vähittäiskauppa on alkanut kohdata haasteita, ja jo jonkin aikaa huonosti menestynyt heikkotasoinen vähittäiskauppa on kohdannut entistä kovemmat olosuhteet.
 • Newsecille Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

  18.9.2019 Newsec sai tunnustuksen monipuolisesta työstään kestävän liikkumisen edistämiseksi. HSL jakaa vuosittain Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut kestävän ja hyvinvointia lisäävän työmatka- ja työasiamatkaliikkumisen omakseen.
 • Teemu Hall osaksi Newsecin Investment Management -tiimiä

  16.9.2019 Newsecin Investment Management -tiimi vahvistuu, kun DI Teemu Hall aloittaa Investment Managerin tehtävässä 1.10.2019.
 • Kiinteistömarkkinakatsaukset tarjoavat entistä tarkempaa dataa

  13.9.2019 Newsec on julkaissut kattavat kiinteistömarkkinakatsaukset pääkaupunkiseudun toimistomarkkinoista ja Etelä-Suomen logistiikkamarkkinoista.