Uutiset

 • Newsec vastaa kauppakeskus Entressen ja Kivistön lähipalvelukeskuksen kauppakeskusjohtamisesta

  16.3.2022 eQ Liikekiinteistöt ja Newsec ovat allekirjoittaneet manageeraussopimuksen eQ Liikekiinteistöjen omistaman kauppakeskus Entressen kauppakeskusjohtamisesta 1.2.2022 alkaen. Newsec vastaa jatkossa myös eQ Liikekiinteistöjen omistaman, rakenteilla olevan, Kivistön lähipalvelukeskuksen manageerauksesta.
 • Newsec Student Award 2021

  10.3.2022 Vuoden 2021 voittaja on Alexander Saares työllään ”Joustavan toimistotilan alustat: sijoittajan näkökulma”. Ajankohtaisessa työssä tartutaan työmarkkinoiden murroksen vanavedessä kasvaneiden, käyttäjille joustavuutta lupaavien toimistotila-alustojen tarjoamiin mahdollisuuksiin tilojen omistajille.
 • Newsecin pohjoismainen kiinteistömarkkinakatsaus: pohjoismainen liikekiinteistömarkkina vahvassa nousussa

  9.3.2022 Tuoreimmassa kiinteistömarkkinakatsauksessaan Newsec tarkastelee lähemmin liikekiinteistöjen nykytilaa. Tulokset kertovat, että kivijalkakaupalla menee hyvin Pohjoismaissa – huomattavasti paremmin kuin muualla Euroopassa ja maailmassa.
 • Newsec: Vuosi 2021 oli pohjoismaisille kiinteistömarkkinoille poikkeuksellisen vahva vuosi

  2.3.2022 Talous on elpynyt ripeästi pandemian aiheuttaman pudotuksen jälkeen. Talouden nopea toipuminen näkyi myös kiinteistömarkkinoilla vuonna 2021 ja kiinteistökauppaa on käyty vilkkaasti.
 • Newsec ostaa yhden Baltian suurimmista kiinteistömanagereista BPT Real Estaten

  1.2.2022 Newsec on ostanut BPT Real Estaten, yhden Baltian suurimmista kiinteistöjohtamispalveluita tarjoavasta yrityksestä, pääomarahastonhoitajalta Baltcapilta. BPT Real Estate omistaa samalla nimellä Liettuassa, Latviassa ja Virossa toimivat yhtiöt sekä enemmistöosuuden Baltian maissa rakennuttamisen projektinjohtopalveluita tarjoavasta Projectorista. Kaupan jälkeen Newsecistä tulee Baltian suurin riippumaton kiinteistömanageri.
 • Newsec teki puitesopimukset sähköautojen latauspaikkojen rakentamisesta

  31.1.2022 Newsec Property Asset Management on allekirjoittanut Liikennevirta Oy:n (Virta) ja Aro Systems Oy:n kanssa puitesopimukset, jotka koskevat sähköautojen latausinfran hankintaa Newsecin manageeraamien kohteiden pysäköintihalleihin. Newsecin tavoitteena on hyödyntää hankinnassa mittakaavaetuja ja mahdollistaa näin asiakkailleen mahdollisimman edullinen ja vaivaton tapa pysäköintihallien latausinfran rakentamiseen.