uutiset

 • Vähittäiskaupan kiinteistöt kiinnostavat kiinteistösijoittajia

  13.6.2019 Citycon on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy kaksi kauppakeskusta Suomessa noin 77 miljoonalla eurolla pohjoismaiselle kiinteistösijoittajalle NREP:lle. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • KAKSI K-CITYMARKET–KIINTEISTÖÄ MYYTIIN - NEWSEC TOIMI MYYJÄN NEUVONANTAJANA

  28.5.2019 Fastighets AB Esmero Retail Property myi kaksi K-Citymarket–liikekiinteistöä, jotka sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Kajaanissa. Kohteet osti Corum Origin SCPI.
 • Helsingin Telakkarannassa myynnissä ainutlaatuiset kehityskiinteistöt

  22.5.2019 Kiinteistöosakeyhtiöiden Helsingin Telakkarannan Messinkivalimo ja Helsingin Munkkisaarenkatu 1 osakekannat ovat myynnissä palvelu-, liiketila- ja toimistokäyttöön.
 • HYVÄ LIKVIDITEETTI TILAA VAATIVAN KAUPAN KIINTEISTÖMARKKINASSA - VIIDEN K-RAUTA-MYYMÄLÄN PORTFOLIO MYYTIIN

  13.5.2019 Sijoittajakysyntä tilaa vaativan kaupan kiinteistömarkkinassa on hyvä kohteille, joiden vuokralaiset ovat taloudellisesti vahvoja ja joiden mikrosijainnit ovat vakiintuneet.
 • Newsecin henkilöstömäärä Tampereella lähes tuplaantunut vuodessa

  26.4.2019 Newsecin Tampereen toimipisteen henkilöstömäärä on reilussa vuodessa lähes tuplaantunut, joten lisätilaa tarvittiin. Kauas ei muuttokuormaa kuitenkaan tarvinnut kuljettaa, sillä uudet toimitilat löytyivät samasta talosta. Osoitteena säilyy siis tuttu Aleksanterinkatu 32 B.
 • VUOKRALAISEDUSTUS DIGITALISOITUU NEWSEC TENREP -TYÖKALUN MYÖTÄ

  15.4.2019 Newsecissä on tarjottu vuokralaisedustuspalvelua jo 2000-luvun alusta lähtien, ja sen suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Parantaakseen palveluaan, tehostaakseen viestintää ja lisätäkseen läpinäkyvyyttä Newsec on kehittänyt digitaalisen Newsec Tenrep -työkalun. Uusi innovaatio helpottaa vuokranantajien osallistumista tilahakuihin ja edistää samalla sopivien tilojen löytymistä vuokralaisille.