uutiset

 • Nordic Label myy kiinteistönsä Aktiivitiloille

  26.6.2019 Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino Nordic Label ja uusi tuotanto- ja varastokiinteistöihin erikoistuva sijoitusyhtiö Aktiivitilat ovat sopineet kiinteistökaupasta Helsingin Kontulassa.
 • Newsecin Turun toimipiste jatkaa voimakasta kasvua

  17.6.2019 Turun toimipisteen henkilöstömäärä on kasvanut vain neljässä vuodessa yhden henkilön toimistosta noin 25 asiantuntijan organisaatioksi. Toukokuussa uudet toimitilat löytyivät tutusta talosta, paria kerrosta alempaa.
 • Newsec ja Logicor solmivat kiinteistöjohtamisen palvelusopimuksen yli miljoonasta neliöstä

  13.6.2019 Palvelusopimus kattaa kaikki Logicorin omistuksessa olevat kiinteistöt Suomessa. Kiinteistöjä on noin kahdeksankymmentä, ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala on yli miljoona neliötä.
 • Vähittäiskaupan kiinteistöt kiinnostavat kiinteistösijoittajia

  13.6.2019 Citycon on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy kaksi kauppakeskusta Suomessa noin 77 miljoonalla eurolla pohjoismaiselle kiinteistösijoittajalle NREP:lle. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • KAKSI K-CITYMARKET–KIINTEISTÖÄ MYYTIIN - NEWSEC TOIMI MYYJÄN NEUVONANTAJANA

  28.5.2019 Fastighets AB Esmero Retail Property myi kaksi K-Citymarket–liikekiinteistöä, jotka sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Kajaanissa. Kohteet osti Corum Origin SCPI.
 • Helsingin Telakkarannassa myynnissä ainutlaatuiset kehityskiinteistöt

  22.5.2019 Kiinteistöosakeyhtiöiden Helsingin Telakkarannan Messinkivalimo ja Helsingin Munkkisaarenkatu 1 osakekannat ovat myynnissä palvelu-, liiketila- ja toimistokäyttöön.