uutiset

 • Newsec on valittu vastaamaan NREPin kauppakeskus Arabian ja Duon kaupallisesta johtamisesta

  17.12.2019 Newsec ja NREP ovat aloittaneet yhteistyön Helsingin Arabiassa sijaitsevan kauppakeskus Arabian ja Tampereen Hervannassa sijaitsevan kauppakeskus Duon kaupallisen manageerauksen osalta.
 • Amundi Real Estate myy B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista

  9.12.2019 Leppävaaran toimistomarkkina jatkuu vilkkaana. Amundi Real Estaten hallinnoima rahasto on myynyt B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista Leppävaarassa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille.
 • Newsec toimii ilmastonmuutosta vastaan Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksella

  4.12.2019 Newsec haastaa alan toimijoita sitoutumaan päästöjen pienentämiseen ja on ottanut askeleen kohti hiilineutraaleja toimitiloja allekirjoittamalla Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksen.
 • Newsecille Great Place to Work -sertifiointi

  24.10.2019 Newsec on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin. Sertifioinnin saa organisaatio, jonka tulos henkilöstölle tehtävässä Trust Index® -kyselyssä on vähintään 70 prosenttia. Sertifiointi viestii luottamuksellisesta ilmapiiristä ja sitoutumisesta hyvän työpaikan rakentamiseen.
 • Sanna Kostiainen Suomen Newsecin viestintä- ja markkinointijohtajaksi

  18.10.2019 FM Sanna Kostiainen on nimitetty Newsecin Suomen liiketoimintojen viestintä- ja markkinointijohtajaksi 7.1.2020 alkaen.
 • IISY Newsecin yhteistyökumppaniksi sisäilman laadun kehittämiseen

  10.10.2019 Newsec ja IISY aloittavat Pohjoismaat ja Baltian kattavan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyö tulee tarjoamaan Newsecin asiakkaille helpon pääsyn digitaalisiin asiantuntijapalveluihin, jotka torjuvat sisäilmaongelmia ja mahdollistavat ennakoivan kunnossapidon suurissakin kiinteistökannoissa.