Uutiset

 • Nimitys Commercial Brokerage -tiimissä ja uusi osakas Newsec Advisoryyn

  10.1.2022 Newsec Advisoryn Commercial Brokerage -tiimi tuottaa kiinteistökaupan ja -vuokrauksen neuvonantopalveluita 18 kiinteistöalan asiantuntijan voimin kolmelta eri paikkakunnalta käsin: Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Tiimi vahvistaa johtoaan nimittämällä Tutta Mäkisen uuteen Team Lead Officer -tehtävään. Tehtävässä Tutta osallistuu Head of Commercial Brokerage Esa Pentikäisen johtaman tiimin strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen sekä kehittämiseen.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana Keravalla ja Tampereella sijaitsevien teollisuuskiinteistöjen kaupassa

  22.12.2021 OP-Henkivakuutus on myynyt teollisuuskiinteistöt Keravalta sekä Tampereelta Aktiivitiloille. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • Newsec toimi Spondan neuvonantajana toimisto- ja terveyspalvelukiinteistön myynnissä Vantaalla

  20.12.2021 Newsec toimi Sponda Oy:n neuvoantajana modernin toimisto- ja terveyspalvelukiinteistön myynnissä.
 • Newsec ja OP Kiinteistösijoitus jatkavat pitkää yhteistyötään

  14.12.2021 Newsec Property Asset Management ja OP Kiinteistösijoitus ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen, jolla yritykset jatkavat pitkää, lähes kymmenen vuotta kestänyttä yhteistyötään OP;n sijoituskiinteistöjen manageerauksen osalta. Molemmat osapuolet ovat kasvaneet yhteisen matkan aikana merkittävästi. Yhteistyön pohjana on ollut luottamus ja aito kumppanuus, jossa istutaan samalla puolella pöytää.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana Tampereella sijaitsevan teollisuuskiinteistön kaupassa

  OP-Henkivakuutus myi teollisuuskiinteistön Tampereelta Erikoissijoitusrahasto LähiTapiola Sijoituskiinteistölle. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • Kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan jatkuvuudesta HOK-Elannolle ja Newsecille

  8.12.2021 Vuoden työympäristöteko 2021 -kilpailussa HOK-Elannolle ja Newsecille on myönnetty kunniamaininta kriisijohtamisesta ja liiketoiminnan turvaamisesta.