uutiset

 • HYVÄ LIKVIDITEETTI TILAA VAATIVAN KAUPAN KIINTEISTÖMARKKINASSA - VIIDEN K-RAUTA-MYYMÄLÄN PORTFOLIO MYYTIIN

  13.5.2019 Sijoittajakysyntä tilaa vaativan kaupan kiinteistömarkkinassa on hyvä kohteille, joiden vuokralaiset ovat taloudellisesti vahvoja ja joiden mikrosijainnit ovat vakiintuneet.
 • Newsecin henkilöstömäärä Tampereella lähes tuplaantunut vuodessa

  26.4.2019 Newsecin Tampereen toimipisteen henkilöstömäärä on reilussa vuodessa lähes tuplaantunut, joten lisätilaa tarvittiin. Kauas ei muuttokuormaa kuitenkaan tarvinnut kuljettaa, sillä uudet toimitilat löytyivät samasta talosta. Osoitteena säilyy siis tuttu Aleksanterinkatu 32 B.
 • VUOKRALAISEDUSTUS DIGITALISOITUU NEWSEC TENREP -TYÖKALUN MYÖTÄ

  15.4.2019 Newsecissä on tarjottu vuokralaisedustuspalvelua jo 2000-luvun alusta lähtien, ja sen suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Parantaakseen palveluaan, tehostaakseen viestintää ja lisätäkseen läpinäkyvyyttä Newsec on kehittänyt digitaalisen Newsec Tenrep -työkalun. Uusi innovaatio helpottaa vuokranantajien osallistumista tilahakuihin ja edistää samalla sopivien tilojen löytymistä vuokralaisille.
 • Nimityksiä Newsecissä

  3.4.2019 Simo Vilhusesta uusi johtaja Capital Markets -tiimiin, Esa Pentikäinen Commercial Brokerage -tiimin varajohtajaksi.
 • Vastuullinen sijoittaminen kasvussa kiinteistöalalla

  28.3.2019 Vastuullinen sijoittaminen on muodostunut olennaiseksi osaksi kiinteistöalan suurimpien yritysten arvoja ja strategiaa. Ilmastonmuutokseen liittyvät huolet ovat nostaneet aiheen erityisesti eläkerahan sijoituspolitiikan keskiöön, josta se on leviämässä valtavirraksi myös muiden sijoittajien agendalle.
 • MAAMERKKIKIINTEISTÖ MYYTIIN TURUN KESKUSTASSA – NEWSEC KAUPASSA MYYJIEN NEUVONANTAJANA

  27.3.2019 Turun keskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 29 B sijaitsevan Kivikukkaron maamerkkikiinteistö vaihtoi omistajaa. Kiinteistön osti Vontobel Sustainable Real Estate Europe -rahasto, jota hallinnoi Quadoro Doric.