uutiset

 • Kunnat ulkoistavat kiinteistöomistuksiaan

  13.2.2019 Julkinen sektori ja erityisesti kunnat ovat muuttamassa kiinteistöstrategioitaan, eikä kaikkia kuntien kiinteistöinvestointeja enää välttämättä tehdä niiden omiin taseisiin.
 • NEWSECILLE HUIPPUSIJOITUS SUOMEN PARHAIMPIEN TYÖPAIKKOJEN JOUKOSSA

  8.2.2019 Newsec on saavuttanut arvostetussa Great Place to Work® Finlandin tutkimuksessa todellisen huippusijoituksen, kun se oli keskisuurten yritysten sarjassa 4. sijalla. Sijoitus parani edellisvuodesta huimat 12 sijaa.
 • Newsec on tunnetuin kiinteistöalan asiantuntijayritys

  15.1.2019 Taloustutkimus toteutti syksyllä Newsecin yritysbrändiin liittyvän vertailututkimuksen. Tuloksista ilmenee, että Newsecin valtteja kilpailijoihinsa nähden ovat erityisesti tunnettuus sekä palveluvalikoima.
 • NEWSEC LAAJENTAA KAUPALLISEN JOHTAMISEN TIIMIÄÄN

  7.1.2019 Newsec vastaa asiakkaidensa toiveeseen ja kasvattaa retail-tiimiään kokeneilla kauppakeskusosaajilla. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota entistä monipuolisempia retail-konsultointipalveluja.
 • TANSSII TÄHTIEN KANSSA -STUDIO VAIHTOI OMISTAJAA

  21.12.2018 20.12.2018 tehdyllä kaupalla Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I osti Kiinteistö Oy Sahaajankatu 28 –nimisen yhtiön koko osakekannan WW Capital Oy:ltä. Kiinteistöyhtiö omistaa Helsingin Herttoniemessä studiorakennuksen jossa päävuokralaisena toimii Angels Films Oy.
 • HELSINGIN KAUPUNKI MYY KAUPUNKIYMPÄRISTÖTALON JA PIENENTÄÄ KIINTEISTÖRISKIÄÄN

  4.12.2018 Helsingin kaupunki on tänään allekirjoittanut kauppakirjan Kalasatamaan rakennettavasta kaupunkiympäristötalosta. Ostaja on saksalainen Union Investment Real Estate GMBH. Kaupunkiympäristötalossa on 27 500 neliötä, ja sen kauppahinta on 165 miljoonaa euroa.