uutiset

 • Kiinteistöala hyötyy digitalisaatiosta ja datan kehittämisestä

  15.10.2018 Kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsec on viime aikoina panostanut voimakkaasti digitaalisten palveluiden ja data-analytiikan kehittämiseen. Taustalla on ajatus tarjota asiakkaille parempia palveluita ja tarkempaa markkinadataa, mutta samalla viedä eteenpäin koko kiinteistöalan digitalisaatiota.
 • Kiinteistöt tärkeässä roolissa ilmastonmuutoksen torjunnassa

  15.10.2018 15.10.2018 IPCC (Internationl Panel on Climate Change) julkaisi viime viikolla ilmastoraportin, jossa esitettiin kaksi tulevaisuusskenaariota maapallon keskilämpötilan noususta: 1,5 asteen ja 2 asteen.
 • Arvokiinteistö myytiin Helsingissä Erottajankadulla – Newsec kaupassa myyjän neuvonantajana

  11.10.2018 Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Erottajankatu 2 sijaitseva arvokiinteistö vaihtoi omistajaa. Myyjänä toimi kaksi rakennusliikkeen konkurssipesään kuuluvaa asunto-osakeyhtiötä, ja ostaja oli kansainvälinen kiinteistösijoitusyhtiö.
 • Ilmarinen myi kaksi kiinteistöä eQ Liikekiinteistöille

  24.9.2018 Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on myynyt kiinteistöt Järvenpäässä ja Valkeakoskella Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille. Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.
 • Richard Angliss Pohjoismaiden laajimman kiinteistövarainhoitoyrityksen Ison-Britannian toimipisteen johtoon

  19.9.2018 Pohjoismaiden suurin kiinteistövarainhoidon yritys Newsec aikoo avata ensimmäistä kertaa toimipisteen Lontooseen. Ison-Britannian aluevaltaus on seurausta Newsecin voimakkaasta kasvusta Pohjoismaissa viimeisen kahden vuoden aikana.
 • EUROMONEY LISTAA NEWSECIN PARHAIMMAKSI KIINTEISTÖNEUVONANTAJAKSI POHJOISMAISSA JA BALTIASSA

  17.9.2018 Kansainvälinen aikakauslehti Euromoney nostaa vuosittaisessa listauksessaan Newsecin parhaimmaksi kiinteistöneuvonantajaksi Pohjoismaissa ja Baltiassa.