Newsec toimi myyjän neuvonantajana Porin keskustassa sijaitsevan päivittäistavarakaupan kohteen kaupassa

30.6.2021

Taaleri Linnainmaankulma Ky on myynyt Porin keskustassa sijaitsevan noin 1 950 neliömetrin kokoisen päivittäistavarakauppakohteen Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöille. Kohde on vuokrattu Satakunnan Osuuskaupalle ja sen tiloissa toimii S-Market.

Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

”Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Porin keskustassa ja se on tärkeä osa kaupunkikeskustan palveluvalikoimaa. Eri puolilla maata sijaitsevien hyvien päivittäistavarakauppakohteiden sijoittajakysyntä jatkuu vahvana, kuten tehty kauppa osoittaa”, toteaa Newsec Advisoryn Kalle Jaskara.

”Kohteen myynti toteutui Taaleri Linnainmaankulma Ky:n irtautumisstrategian mukaisesti. Kauppa sujui jouhevasti ja ammattitaitoisesti, mistä kiitokset sekä UB:lle että Newsecille”, toteaa Taaleri Linnainmaankulma Ky:n salkunhoitaja Anna Kulkki.

”Hankittu kohde on Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt -rahaston ensimmäinen päivittäistavarakaupan kiinteistö ja se täydentää hyvin rahaston kiinteistösalkkua. Kiitos Taalerille ja Newsecille hyvin hoidetusta transaktioprosessista”, kertoo Perttu Hokkanen, salkunhoitaja Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt.

Lisätietoja
Kalle Jaskara, Director, Newsec Advisory
Puhelin 050 324 0404
kalle.jaskara@newsec.fi

 

Advisory