Amos Larinkoskesta Newsec Advisory Finlandin Vice Head of Capital Markets

21.9.2021

Newsecin Suomen liiketoimintojen Capital Markets -tiimi on kasvanut viime vuosien aikana. Liiketoiminnan laajentumisen myötä on tarpeen lisätä resursseja tiimin johtamisessa ja jatkuvassa kehittämisessä.

Tästä johtuen Amos Larinkoski on nimitetty Newsecin Suomen liiketoimintojen uuteen Vice Head of Capital Markets -tehtävään, jossa hän jakaa tiimin vetäjän Simo Vilhusen kanssa johtamis – ja kehittämisvastuita. Amoksen rooliin kuuluu Capital Markets -tiimin myynnin johtaminen ja tiimiläisten valmentaminen sekä erilaiset tehtävät Newsecin kansainvälisessä verkostossa.

Amos Larinkoski on tehnyt Newsecillä pitkän uran. Hän aloitti arviointitiimissä vuonna 2012 ja siirtyi Capital Markets -tiimiin vuonna 2015. Amos on ollut Newsec Advisory Finlandin osakas vuodesta 2018. Hänellä on pitkä kokemus erityyppisistä kiinteistökaupoista ja järjestelyistä sekä myynnin ja liiketoiminnan systemaattisesta kehittämisestä.

”On hienoa saada Amoksen kaltainen huippuammattilainen avukseni viemään Capital Markets -tiimiä eteenpäin. Amoksen tehtäviin on kuulunut jo aiemmin liiketoiminnan kehittämiseen ja nuorempien kollegoiden sparraamiseen liittyviä vastuita, joten tämä on luonteva askel eteenpäin. Olen iloinen siitä, että voimme tarjota osaaville ihmisille uusia haasteita ja kiinnostavia urapolkuja”, toteaa Simo Vilhunen, Head of Capital Markets.

”Nyt on mainio hetki siirtää fokusta taas transaktioiden pariin sekä kansainvälisen ulottuvuutemme koordinointiin. Olen innoissani uudesta entistä laajemmasta näköalapaikasta, mikä tarjoaa huikean mahdollisuuden kehittää Suomen liiketoimintojemme synergioita. Capital Marketsilla on vahva ote markkinasta, ja on mahtavaa osallistua diilien työstöön yhdessä kunnianhimoisen tiimin kanssa”, Amos Larinkoski sanoo.

 

Lisätietoja:

Amos Larinkoski, Vice Head of Capital Markets
Puhelin 041 519 6462
amos.larinkoski@newsec.fi

Simo Vilhunen, Head of Capital Markets
Puhelin 050 572 2338
simo.vilhunen@newsec.fi