Asiakastiedote koronavirukseen liittyen

16.3.2020

Newsec palvelee asiakkaitaan normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Tilanne vaatii kuitenkin erityisjärjestelyitä, joiden avulla pyrimme huolehtimaan oman henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuudesta sekä varmistamaan, että pystymme tarjoamaan palvelua mahdollisimman vähin häiriöin myös pandemian aikana.

• Olemme siirtyneet tekemään työtä pääsääntöisesti etäyhteyksien välityksellä. Kaikilla Newsecin työntekijöillä on mahdollisuus kytkeytyä keskeisiin järjestelmiimme etänä, jolloin asiakasprojektien hoito onnistuu myös kotoa käsin.

• Pyrimme siirtämään tapaamiset pääosin joko online- tai puhelinkokouksiksi. Jos tämä ei ole mahdollista asian hoitamisen takia, noudatamme erityisen hyvää käsihygieniaa ja pidämme turvallisen välimatkan kaikkien osallistujien välillä.

• Olemme siirtäneet asiakastapahtumat ja koulutukset myöhemmäksi. Ilmoitamme kaikista siirretyistä tilaisuuksista ilmoittautuneille erikseen.

• Seuraamme tilannetta tarkasti ja noudatamme viranomaisten uusimpia ohjeita. Tiedotamme asiakkaitamme, jos uudet ohjeet vaikuttavat toimintaamme asiakkaiden suuntaan.

Ystävällisin terveisin,

Miro Karttunen
Head of Newsec Property Asset Management in Finland

Mikko Tenhola
Head of Newsec Advisory in Finland