Esa Pentikäinen Commercial Brokerage –tiimin johtoon 1.7.2020 alkaen

1.7.2020

DI Esa Pentikäinen ottaa 1.7.2020 vastuulleen koko Newsecin Commerical Brokerage –tiimin. Esa on toiminut tiimin johtajana keväästä 2019 lähtien. Hän seuraa tehtävässä VTM Matti Ahrelmaa. Esa Pentikäinen ja Matti Ahrelma ovat molemmat Newsec Advisoryn osakkaita.

Esa Pentikäinen

Newsecin 15 hengen Commercial Brokerage –tiimi on erikoistunut monipuolisesti kiinteistöjen myynti- ja ostotoimeksiantoihin koko Suomessa sekä toimitilojen vuokraukseen pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Commercial Brokerage -tiimi toimii kolmelta paikkakunnalta käsin: Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

"Esan siirtyminen kokonaisvastuuseen Commercial Brokerage -tiimistä on luonteva vaihe noin 1,5 vuoden yhteisjohtajuuden jälkeen. Jatkan itse Newsecin Advisory Leasing –tiimin johdossa ja Commercial Brokerage –tiimissä valikoitujen transaktioprojektien johdossa, eli yhteistyö Esan ja tiimin kanssa jatkuu tiiviinä edelleen. Toivotan Esalle parasta menestystä ja uskon hänen olevan oikea henkilö jatkamaan tiimin menestyksellistä toimintaa", kertoo Matti Ahrelma.

"Luottavaisin mielin pääsen jatkamaan Matin työtä. Tiimillämme on kokemusta mitä monimuotoisimmista projekteista, ja olemme valmiit palvelemaan asiakkaitamme tinkimättömästi edelleen, korona-ajan haasteista huolimatta", jatkaa Esa Pentikäinen.

"Newsec Advisoryn next generation plan saa jatkoa, kun Esa Pentikäinen ottaa Commercial Brokerage -tiimin ohjakset käsiinsä. Tiimi saa ammattitaitoisen, innostavan ja hyvän johtajan Esasta. Matti on hionut tiimin erinomaiseen iskuun ja Esan on hyvä jatkaa tästä. Lisäksi olen erittäin tyytyväinen, että Matti jatkaa vielä Leasing-tiimin vetäjänä ja Commercial Brokerage tiimin projekteissa tuoden molempiin tiimeihin poikkeuksellisen laajaa kokemustaan ja osaamistaan", Newsec Advisoryn toimitusjohtaja Mikko Tenhola sanoo.

Lisätiedot:
Esa Pentikänen
Puhelin 050 300 6567
esa.pentikainen@newsec.fi


Matti Ahrelma
Puhelin 0400 320 999
matti.ahrelma@newsec.fi