IISY Newsecin yhteistyökumppaniksi sisäilman laadun kehittämiseen

IISY Newsecin yhteistyökumppaniksi sisäilman laadun kehittämiseen

10.10.2019

Newsec ja IISY aloittavat Pohjoismaat ja Baltian kattavan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyö tulee tarjoamaan Newsecin asiakkaille helpon pääsyn digitaalisiin asiantuntijapalveluihin, jotka torjuvat sisäilmaongelmia ja mahdollistavat ennakoivan kunnossapidon suurissakin kiinteistökannoissa. Avaimet käteen -palvelu tuottaa merkittävää lisäarvoa kiinteistönomistajille varmistamalla kiinteistöjen arvonkehityksen, madaltamalla ylläpitokustannuksia ja parantamalla vuokralaisten tyytyväisyyttä sisäilman laatuun.

– Hallinnoimme yli 37 miljoonaa neliömetriä Pohjoismaissa ja Baltiassa, mikä tekee meistä kolmanneksi suurimman kiinteistömanagerin Euroopassa. Tämä yhteistyökumppanuus yhdessä suuren kokomme kanssa tarkoittaa merkittävää vaikutusta sisäilman laatuun. Kun on mahdollista ennakoida potentiaaliset ongelmat, voimme säästää asiakkaidemme kustannuksissa, vähentää häiriöitä heidän toiminnoissaan ja pitää heidän vuokralaisensa tyytyväisinä työympäristöönsä, sanoo Tomi Ventovuori, Head of Digitalization, Newsec Property Asset Management.

IISY:n Freesi-sisäilmapalvelu-ratkaisu tarjoaa ammattimaiset työkalut ja avaimet käteen -palvelut sisäilmajohtamiseen ja -analyysiin. Kiinteistökannoista kerättyä sisäilmatietoa yhdistetään pilvipalveluun älykästä prosessointia varten. Sisäilmatekoäly tunnistaa kehittyviä sisäilmariskejä laajoista määristä rikastettua mittaustietoa. Asiantuntija vahvistaa tunnistetut sisäilmariskit ja analysoi ne. Teknisiä toimenpiteitä suositellaan ja priorisoidaan, jonka jälkeen hankeseurantapalvelulla varmistetaan näiden toimenpiteiden laadulliset tulokset. Syventävät analyysit mahdollistavat erittäin tarkan kausikohtaisen sisäilman optimoinnin. Raportointitoiminto tarjoaa johtohenkilöille läpinäkyvyyttä sisäilman laadun kehittämiselle, ja sisäilman viestintätyökalut auttavat kasvattamaan luottamusta vuokralaisten, käyttäjien ja vierailijoiden kanssa helposti ymmärrettävän visuaalisen materiaalin ja kausikohtaisten vinkkien avulla.

– Asiakkaat, jotka ovat käyttäneet Freesi-sisäilmapalvelua ovat parantaneet kiinteistökannoissaan sisäilmaindeksiä 13 prosentilla tänä vuonna. Tämä merkittävä kehitys on johtanut vuokralaisten, käyttäjien ja vierailijoiden tyytyväisyyden kasvuun, ja se on vähentänyt sisäilmaan liittyvien reklamaatioiden ja ilmoitusten määrää. Odotamme innolla yhteistyötä Newsecin kanssa sisäilman laadun kehittämiseksi, kertoo Samu Niska, IISY:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Tomi Ventovuori
Head of Digitalization
Newsec Property Asset Management
Puh. 050 420 3961
tomi.ventovuori@newsec.fi

Samu Niska
Toimitusjohtaja
IISY
Puh. 040 773 6762
samu.niska@iisy.fi