Richard Angliss Pohjoismaiden laajimman kiinteistövarainhoitoyrityksen Ison-Britannian toimipisteen johtoon

Richard Angliss Pohjoismaiden laajimman kiinteistövarainhoitoyrityksen Ison-Britannian toimipisteen johtoon

19.9.2018

Pohjoismaiden suurin kiinteistövarainhoidon yritys Newsec aikoo avata ensimmäistä kertaa toimipisteen Lontooseen. Ison-Britannian aluevaltaus on seurausta Newsecin voimakkaasta kasvusta Pohjoismaissa viimeisen kahden vuoden aikana.

Lontoon toimipistettä luotsaa Richard Angliss, jolla on yli 30 vuoden kokemus varainhoidosta niin Isossa-Britanniassa kuin muuallakin maailmassa. Lisäksi Angliss toimi neljän vuoden ajan JLL:n varajohtajana Tukholmassa. Uuden toimipisteen kautta Newsec voi tarjota paikallista ja maakohtaista erityisosaamista suoraan koko Euroopan kattavalle, kasvavalle asiakaspohjalleen.

Newsec on sitoutunut ylläpitämään huipputason asiakaspalveluaan yhä vahvemmin kansainvälistyvillä markkinoilla. Markkinat vaativat yhä enenevässä määrin keskitettyä ja pitkäjänteistä palvelua, ja Lontoon toimiston kautta Newsecin pohjoismaiset tiimit voivat toimittaa paikallista erityisosaamista suoraan englantilaisille asiakkaille.

Ison-Britannian toimipisteen kautta asiakkaat voivat jatkossakin hyödyntää Newsecin neuvontapalvelua, joka tarjoaa markkinoiden johtavia arvioita, pääomamarkkinoiden tukitoimia sekä strategisia analyyseja. Lisäksi osaston kattava kiinteistövarainhoidon tiimi tarjoaa yksilöllisiä palveluja niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin sijoittajille. Yhdessä nämä jatkavat asiakasvarojen arvon parantamista sekä kiinteistönomistajien vuokralaiskokemusten kehittämistä koko alueella.

"Lontoon-näkyvyyden kautta voimme kehittää suhteita asiakkaidemme varainhoito-, rahastonhoito- ja kehitystiimeihin. Näin voimme tarjota räätälöidympiä palveluja asiakkaidemme pohjoismaisille sijoituksille. Tulemme jatkossakin työskentelemään yhteistyössä asiakkaidemme edustajien kanssa pohjoismaisen toimistoverkostomme kattamalla alueella ja tarjoamaan paikallistason erityisosaamista. Ison-Britannian toimipiste ja Richard Anglissin vahva näkemys tarjoaa meille mahdollisuuden saada laajempi käsitys asiakkaiden liiketoiminnallisista tarpeista ja strategioista", sanoo Björn Lindeborg, Head of Newsec Property Asset Management.

"Lähden erittäin mielelläni tukemaan Newsecin kunnianhimoisia kasvutavoitteita ja kehittämään edelleen asiakaspalvelua. Olen vaikuttunut Newsecin vahvasta sitoutumisesta palveluidensa ja teknisten alustojensa kehittämiseen, jossa tavoitteena on selkeä markkinajohtajuus sekä vastaaminen niin asiakkaiden odotuksiin kuin heidän liiketoimintamalliensa vaatimuksiin", lisää Richard Angliss.

Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana Newsec on kasvanut jatkuvasti useiden yrityskauppojen seurauksena, ja viimeisen kahden vuoden aikana kasvu on kiihtynyt entisestään. Lontoon aluevaltaus on uusin askel Newsecin kunnianhimoisella kasvu-uralla yhtiön pyrkiessä laajentamaan vahvaa palvelutarjontaansa.

Lisätietoja:

Iso-Britannia: Eleanor Parry, Redwood Consulting, leanor@redwoodconsulting.co.uk, +44 20 78285553

Pohjoismaat: Ann Sonne, Newsec, ann.sonne@newsec.com, +46 8 454 40 00

Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin ja kiinteistöjohtamisen aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994, ja se on yksityisten partnereiden omistama. Yhtiön 1 700 työntekijää toimivat kaikilla seitsemällä markkina-alueella Pohjoismaissa ja Baltiassa. Newsecillä on hallinnoitavanaan noin 37 miljardin euron edestä pääomaa, ja vuosittain yhtiö solmii vuokrasopimuksia yhteensä noin 1,3 miljoonasta neliömetristä. Lisäksi yritys hallinnoi noin 3 miljardin euron arvosta liiketoimia sekä tekee kiinteistöarvioita noin 140 miljardin euron arvosta. Laajan tarjonnan, paikallisen edustuksen sekä usean eri alan syvällisen ymmärryksen ansiosta Newsec voi tarjota ainutlaatuista osaamista Pohjois-Euroopan kiinteistömarkkinoilla.

Newsecin Pohjoismaiden Kiinteistömarkkinakatsaus on ilmestynyt vuodesta 2001 lähtien. Lataa uusin katsaus osoitteesta

www.newsec.com/npo