Joona Nyman palasi Corporate Real Estate tiimiin

Joona Nyman aloitti syyskuun alussa Newsecin Corporate Real Estate tiimissä. Paluuta Newsecille ohjasivat yrityksen kulttuuri ja arvot.

Joona Nyman aloitti syyskuun alussa Newsecin Corporate Real Estate tiimissä Senior Advisorin ja Team Leaderin roolissa vastaten Newsecin vuokralaisedustuksen asiantuntijapalveluista. Joona palasi Newseciin useamman vuoden tauon jälkeen.

Ville Inkeri, Corporate Real Estate tiimin vetäjä, toivottaa Joonan takaisin.

”Minulla on ollut ilo työskennellä Joonan kanssa useita vuosia 2000-luvun alkupuolella sekä kiinteistöarvioinnin - että vuokralaisedustamisen tehtävissä. Mahtavaa päästä tekemään Joonan kanssa taas yhteistyötä”, Ville Inkeri kertoo.

Joona palaa Newsecille innokkain mielin.

”Newsec on kasvanut yrityksenä merkittävästi, mutta perusasiat ja yrityskulttuuri ovat pysyneet samoina”, Joona sanoo.

”Yksi suurimmista tekijöistä on, että jaan Newsecin yritysarvot. Newsec on sitoutunut työntekijöihinsä ja asiakkaisiinsa. Passion for colleagues and clients -arvolupaus määrittelee, miten työntekijät kohtelevat toisiaan, asiakkaita, kumppaneita ja laajempaa yhteisöä kohtaan."

Suurin yksittäinen muutos niin kiinteistöalalla kuin kaikilla muillakin aloilla ovat luonnollisesti pandemian mukanaan tuomat muutokset.

”Elämme nyt aikaa, jolloin yritykset tarvitsevat neuvonantajia erityisen paljon. Useimmat organisaatiot ovat vasta nyt alkaneet miettiä ja muotoilla hybridityön erityispiirteitä - ja sitä, miten ne vaikuttavat heidän yrityksensä kiinteistö- tai työympäristötarpeisiinsa. Newsecillä on yksi Suomen monipuolisimpia tiimejä, joka pystyy auttamaan niin tilatarpeiden selvityksessä kuin itse tilan löytämisessä ja joustavan vuokrasopimuksen neuvottelussa.”

Newsecin Corporate Real Estate tiimi toivottaa Joonan tervetulleeksi takaisin kotiin!