Kiinteistömarkkinakatsaukset tarjoavat entistä tarkempaa dataa

13.9.2019

Mikä on toimistotilojen bruttomarkkinavuokrataso Keilaniemessä? Kuinka paljon vapaata toimistotilaa on Aviapoliksessa, entä logistiikkatilaa Vuosaaressa? Millaisia toimistohankkeita on tällä hetkellä käynnissä Kalasatamassa?

Kiinteistöalalla tarvitaan joka päivä ajantasaista ja luotettavaa markkinatietoa. Newsecissä on viime aikoina panostettu tuntuvasti kiinteistömarkkinoista saatavan tiedon kehittämiseen ja soveltamiseen. Yhtenä tuloksena tästä kehitystyöstä ovat juuri julkaistut kattavat kiinteistömarkkinakatsaukset pääkaupunkiseudun toimistomarkkinoista ja Etelä-Suomen logistiikkamarkkinoista.

Pääkaupunkiseudun toimistokatsaus sisältää jopa 28 osamarkkinaa, ja sitä päivitetään kuukauden välein. Etelä-Suomen logistiikkakohteiden katsauksessa on yhdeksän osamarkkinaa, ja se päivittyy kvartaaleittain. Katsauksissa käsitellään niin alueen tilakantaa, bruttovuokratasoa, tuottovaatimustasoa, vajaakäyttöasteita kuin tehtyjä kauppoja sekä suunnitteilla tai käynnissä olevia rakennushankkeitakin.

Tutustu kiinteistömarkkinakatsauksiin

Lisätietoja:
Heikki Kangas
Deputy Head of Valuation, AKA, Partner
Newsec
heikki.kangas@newsec.fi
Puh. 050 320 9136