LähiTapiola Yhteiskuntakiinteistöt Suomi Ky on ostanut yhdeksän julkisen tahon omistaman tekstiilipalvelukiinteistön Keravalla

1.4.2022

Pääosin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän, Helsingin kaupungin, Espoon kaupungin ja Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän omistaman kiinteistön vuokrattava ala on n. 7.500 m2 ja sen päävuokralaisena toimii Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Kohteen kauppahinta on noin 11 miljoonaa euroa.

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy tuottaa korkean hygieniatason vaativia tekstiilihuoltopalveluita omistajilleen joita ovat mm. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Satakunnan sairaanhoitopiiri sekä Kymsote.

Newsec toimi kaupassa myyjien neuvonantajana.

”Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:lle ostaja on oikein mieluinen vuokranantaja. Kiitämme Newsecia asiantuntevasta ja sujuvasta myyntiprosessista.”
Paavo Martikainen
, toimitusjohtaja, Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

”Kaupan kohde on mielenkiintoinen pienteollisuus- ja yhteiskuntakiinteistön hybridi, johon kohdistui merkittävää sijoituskysyntää. Onnittelemme kaupan osapuolia ja kiitämme myyjiä luottamuksesta.”
Kari Kervinen, Senior Advisor, Newsec

 

Lisätiedot:
Kari Kervinen
Senior Advisor, Newsec
kari.kervinen@newsec.fi
puh. 040 629 9455