Leo Suokannas nimitetty Asset Manageriksi

29.1.2021

DI Leo Suokannas on nimitetty uusiin tehtäviin, Newsec Property Asset Managementin Asset Manageriksi. Asset Managerina hän vastaa asiakkaiden kiinteistöjen tuoton ja arvon jatkuvasta kehittämisestä.

Asset Management –palvelu toimii yhteistyössä Newsec Advisoryn Investment Management -tiimin kanssa. Investment Management -tiimi vastaa kiinteistösijoittajien strategian kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta, ja se hoitaa myös tämän strategian mukaisia kiinteistöjen ostoja sekä myyntejä.

Leo Suokannas on toiminut Newsecillä kuuden vuoden ajan, ensin vuokralaisedustusprojekteissa ja viimeisimpänä kiinteistökehitystiimissä.

”Uskon, että aiempi työkokemukseni antaa hyvän pohjan uudelle työtehtävälleni. Ymmärrän vuokralaisten näkökulmaa ja kiinteistöjen arvonkehitystä, jota voidaan parantaa esimerkiksi kehityshankkeiden myötä. Tehtäväni on huolehtia kohteiden operatiivisesta tehokkuudesta ja pitkän aikavälin strategian sekä arvonmuodostuksen toteutumisesta”, Leo Suokannas sanoo.

Newsec Property Asset Managementin Suomen toimitusjohtaja Miro Karttunen näkee, että Asset Management –palveluiden kehittämiselle on kasvava kysyntä ja siksi niitä halutaan nyt Newsecillä laajentaa. Newsec haluaa vastata tähän entistä laajemmin osana Full Service Property House –asiakaslupaustaan.

”Suomen kiinteistömarkkina on aktiivinen ja tänne on tulossa uusia kansainvälisiä sijoittajia. Monella heistä ei ole Suomessa omaa organisaatiota, joten sijoittajat tarvitsevat luotettavan ja osaavan paikallisen kumppanin, joka huolehtii kiinteistösalkun arvon jatkuvasta kehittämisestä”, Miro Karttunen toteaa.

”Asiakkaille Newsecin kattava Investment ja Asset Management -kumppanuus mahdollistaa tehokkaan sijoitusstrategian toteuttamisen ja tuottojen maksimoinnin laajan, paikallisen asiantuntijatiimin voimin. Sama asiakkaalle nimetty tiimi huolehtii kiinteistöstä koko elinkaaren ajan, aina kiinteistön ostovaiheesta pitoaikaan ja sittemmin myynteihin asti”, Katariina Sarin, Head of Investment Management toteaa.

 

Lisätietoja:
Miro Karttunen
toimitusjohtaja
Newsec Property Asset Management in Finland 
Puhelin 040 193 1042
miro.karttunen@newsec.fi