Mikko Tenholasta uusi suomen Newsecin Advisory-palveluiden johtaja

18.3.2019

Mikko Tenhola on nimitetty uudeksi Newsec Advisory Finlandin toiminnoista vastaavaksi johtajaksi elokuun alusta 2019. Hän on ollut Newsecissä vuodesta 2010 ja toiminut yrityksen varatoimitusjohtajana vuodesta 2017.

– Olen vakuuttunut siitä, että Mikko Tenholan nimityksen myötä jatkamme Advisory-palveluidemme kasvutarinaa Suomessa. Mikolla tulee olemaan myös merkittävä rooli osana Newsecin kansainvälistä tiimiä, kun tuemme Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia Newsecin markkina-alueella, sanoo Newsecin Pohjois-Euroopan Advisory-palveluista vastaava johtaja Max Barclay.

– Strategiamme keskiössä on olla alan digitalisaatiokehityksen kärjessä, jotta voimme entisestään parantaa asiakaspalveluamme ja toimia tehokkaammin. Uskon, että Mikko vie eteenpäin myös tätä kehitystä Newsecissä, Max Barclay jatkaa.

Mikko Tenhola

Mikko Tenhola


– Olen innoissani ja ylpeä saamastani luottamuksesta ja nimityksestä. Newsecillä on erinomaisen vahvat asiakassuhteet ja samanaikaisesti korkea henkilöstötyytyväisyys. Tartun uuteen haasteeseen nöyrin mielin, mutta samalla odotan malttamattomana työskentelyä yhdessä yhtiön huippuosaajien kanssa. Huipputiimiemme kanssa voimme rakentaa Advisory-liiketoiminnastamme entistä paremman, toteaa Mikko Tenhola.

Nykyinen johtaja Juhani Reen jatkaa elokuun jälkeen yhtiössä Senior Partnerin asemassa eläkkeelle jäämiseensä eli vuoden 2019 loppuun asti.

– Mikko on ollut Newsecissä lähes 10 vuotta ja pystynyt sinä aikana kasvattamaan kiinteistökaupan neuvonantotiimistämme markkinoilla erittäin arvostetun ja luotettavan toimijan. Koen olevani ylpeä siitä, että seuraajallani on intohimoinen ja välittävä asenne työkavereitamme ja asiakkaitamme kohtaan sekä kyky johtaa liiketoimintaa menestyksekkäästi, kommentoi Juhani Reen.

Newsec Advisory Finland auttaa asiakkaitaan menestymään niin kiinteistötransaktioissa kuin vuokrauksissakin ja on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kiinteistöarviointi-, analyysi- ja strategiaprosesseissa.

Lisätietoja:
Laura Kautto
laura.kautto@newsec.fi
+358 50 593 2776