Newsec Advisory Finlandiin neljä uutta osakasta

3.12.2021

Newsec Advisory Finland on kutsunut osakkaiksi seuraavat henkilöt; Commercial Brokerage -tiimin Tuuli Kouki ja Thomas Vane-Tempest sekä Capital Markets -tiimin Marjo Kosonen ja Pinja Raitanen.

Advisory nimitykset

”Olen äärimmäisen iloinen kaikkien uusien osakkaiden puolesta. Commercial Brokerage -tiimin Thomaksen ja Tuulin osalta minua erityisesti Ilahduttaa, että voimme palkita pitkään, määrätietoisesti ja tuloksekkaasti tehtyä työtä. Molempien toiminta työyhteisössä sekä asiakasrajapinnassa heijastaa täydellisesti yhtiömme arvoja. He etsivät innovatiivisesti ratkaisuja sisäisiin sekä asiakkaidemme haasteisiin toimien priimalla ammattietiikalla. Lisäksi he ovat erittäin pidettyjä kollegoita tiimissä ja yhtiötasolla”, toteaa Commercial Brokerage -tiimin vetäjä Esa Pentikäinen.

”Lämpimät onnittelut kaikille uusille osakkaille. Olen iloinen ja äärimmäisen ylpeä voidessani kertoa Capital Markets -tiimin Pinjan ja Marjon kutsumisesta osakkaiksi. On hienoa, että pystymme tarjoamaan Newsecissä yrittäjälähtöisen kulttuurin, missä osakkuus on osoitus pitkäjänteisestä, ja tuloksellisesta työstä sekä panoksesta koko yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen arvojen mukaisesti. Pinja ja Marjo johtavat monimutkaisia kansainvälisiä kiinteistökauppojen neuvonantoprojekteja ja heillä on laaja osaaminen kaupoista ja koko kiinteistösijoitustoimialasta. Osaamisen ja tuloksellisuuden lisäksi molempien toiminnassa näkyvät esimerkillisesti Newsecin arvot, jotka ovat meillä toiminnan kulmakivi”, sanoo Capital Markets -tiimin vetäjä Simo Vilhunen.

”Suomen kiinteistösijoitusmarkkina on käynyt kuumana viimeisen vuoden ajan ja uudet osakkaat ovat lyhyessä ajassa kehittyneet rautaisiksi kiinteistökaupan ammattilaisiksi.  Kaikki neljä uutta osakasta työskentelevät Newsecin arvojen mukaisesti luoden merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme. Ylpeänä toivotan Tuulin, Thomaksen, Marjon ja Pinjan tervetulleeksi osakkaidemme joukkoon”, Newsec Advisory Finlandin toimitusjohtaja Mikko Tenhola sanoo.

 

Lisätietoja:

Mikko Tenhola, toimitusjohtaja, Newsec Advisory Finland
Puhelin: 040 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi