Newsec eQ:n omistamien kauppakeskusten kaupalliseksi manageriksi

28.8.2019

eQ Liikekiinteistöt on valinnut Newsecin kumppanikseen vastaamaan omistamiensa kauppa- ja liikekeskusten kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Miia Aro toimii eQ:n kohteissa kauppakeskuspäällikkönä ja Maiju Heinonen markkinointikoordinaattorina. Tiimi täydentyy myöhemmin myös kauppakeskusassistentilla.

Miia Aro ja Maiju Heinonen

eQ:n omistamaan kauppakeskussalkkuun kuuluu useita eri kokoisia kauppakeskuksia ja retail parkeja pääkaupunkiseudulla, muun muassa Malmin Nova Helsingissä, Liila Espoossa ja Bredis Espoossa.

– Tavoitteenamme on kehittää kohteiden asiakaskokemusta ja kaupallista vetovoimaisuutta yhdessä Newsecin kanssa, toteaa Sirpa Lamminluoto eQ Liikekiinteistöistä.

– Lähdemme innolla vastaamaan eQ Liikekiinteistöjen omistamien kaupallisten kiinteistöiden johtamisesta ja tuomaan niiden markkinointiin uusia näkökulmia muuttuvassa vähittäiskaupan markkinassa, lisää Johanna Harjunmaa Newseciltä. 

Kaupallisen johtamisen palvelut täydentävät Newsecin ja eQ:n välistä yhteistyötä entisestään. Newsecin ja eQ:n aiempaan palvelusopimuksen sisältyy teknisen isännöinnin, vuokrahallinnon, taloushallinnon, energiamanageerauksen, vuokrauksen ja projektinhallinnan palvelut.

Lisätietoja:

Johanna Harjunmaa
Team Leader, kauppakeskustoiminnot
Newsec
050 326 5638
johanna.harjunmaa@newsec.fi,

Sirpa Lamminluoto
Kiinteistökehityspäällikkö
eQ Liikekiinteistöt
050 320 3918
sirpa.lamminluoto@eQ.fi