Newsec ja Logicor solmivat kiinteistöjohtamisen palvelusopimuksen

Sopimukseen sisältyy yli miljoona neliötä

Newsec ja Logicor solmivat kiinteistöjohtamisen palvelusopimuksen yli miljoonasta neliöstä

13.6.2019

Newsec ja Euroopan suurin nykyaikaisten logistiikka- ja varastokiinteistöjen omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut toimija Logicor ovat solmineet merkittävän kiinteistöjohtamisen palvelusopimuksen.

Palvelusopimus kattaa kaikki Logicorin omistuksessa olevat kiinteistöt Suomessa. Kiinteistöjä on noin kahdeksankymmentä, ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala on yli miljoona neliötä.
– Kevään aikana käydyissä sopimusneuvotteluissa löysimme Logicorin kanssa nopeasti yhteisen näkemyksen palvelukokonaisuudesta. Olen erittäin iloinen, että pääsemme tarjoamaan Logicorille laadukkaita kiinteistöjohtamisen palveluita, sanoo Miro Karttunen, Newsec Property Asset Management Suomen toimitusjohtaja.

Logicorilla on myös Ruotsissa noin 200 000 neliön portfolio, johon Newsec tuottaa vastaavan palvelukokonaisuuden.
– Haimme kokonaisvaltaista kiinteistöjohtamisen palvelua, ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Ruotsissa. Odotamme mielenkiinnolla Suomen yhteistyötä ja myös mahdollisia synergioita Suomen ja Ruotsin toimintojen välillä, sanoo Logicor Nordicsin toimitusjohtaja Jorma Lehtonen.

Nyt solmittuun palvelusopimukseen sisältyy teknisen isännöinnin, vuokrahallinnon, vuokrauksen ja projektinhallinnan palveluja. Logicorin kiinteistösalkkuun kuuluu merkittäviä kohteita ympäri Suomea, mitä Newsecin laaja alueellinen toimipisteverkosto tukee erittäin hyvin.
– Kiinteistösijoitukset ovat hyvin paikallisia asioita, joten niissä tarvitaan paikallista läsnäoloa ja osaamista. Newsecin kattava toimipisteverkosto on tässä avainasemassa, Jorma Lehtonen toteaa.

Asiakkuuden myötä Newsecin toimipisteverkosto tulee entisestään laajenemaan.
– Syksyllä avaamme ainakin Lahden toimipisteen. Muista uusista toimipisteistä teemme päätöksiä viimeistään syksyn aikana. Uskon, että avaamme viimeistään ensi vuoden alkupuolella 2–3 aluetoimistoa lisää, kertoo Miro Karttunen.

Lisätietoja:
Miro Karttunen
Toimitusjohtaja
Newsec Property Asset Management Finland
Puh. 040 193 1042
miro.karttunen@newsec.fi

Jorma Lehtonen
Toimitusjohtaja
Logicor Nordics
Puh. 0500 708 222
jorma.lehtonen@logicor.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994, ja se on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

Newsec hallinnoi noin 45 miljardin euron kiinteistöomaisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa, kirjoittaa vuokrasopimuksia vuosittain noin miljoonasta neliöstä, toimii neuvonantajana kiinteistökaupoissa noin 3,3 miljardin euron edestä ja tekee arviointeja ja analyysejä lähes 165 miljardin euron arvoiselle kiinteistöomaisuudelle. Suuret volyymit, hyvä paikallistuntemus sekä eri toimialojen syvä ymmärrys tuovat Newsecille erityisosaamista Pohjois-Euroopan kiinteistömarkkinoilla. Newsec on julkaissut pohjoismaista kiinteistömarkkinakatsausta säännöllisesti vuodesta 2001 ja Suomen kiinteistömarkkinakatsausta vuodesta 2012 lähtien. Tutustu tuoreimpaan Suomen katsaukseen osoitteessa www.newsec.fi/kiinteistomarkkinakatsaus.

Logicor on Euroopan suurin nykyaikaisten logistiikka- ja varastokiinteistöjen omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut toimija. Logicorin euroopanlaajuisen kiinteistöportfolion koko on yhteensä 13,6 miljoonaa neliömetriä. Yhtiön pääkonttorit sijaitsevat Lontoossa ja Luxembourgissa.

Pohjoismaissa (Suomessa ja Ruotsissa) Logicor hallinnoi 86 kiinteistöä, jotka sijaitsevat merkittävimpien logistiikkareittien varrella. Kiinteistöjen vuokrattavissa oleva pinta-ala on noin 1,3 miljoonaa neliömetriä. Logicor tarjoaa asiakaslähtöiset logistiikka- ja varastotilat kehittämällä olemassa olevia kiinteistöjä tai rakennuttamalla uuden kiinteistön. Pohjoismaissa Logicorin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Tukholmassa.

Lue lisää: www.logicor.fi