Newsec ja NREP laajentavat yhteistyötään Suomessa

1.6.2021

NREP on valinnut Newsecin NREP:n kaupallisten kohteiden ja vuokra-asumisen brändin Juli Livingin asuinkiinteistöjen talous- ja vuokrahallinnon palveluntarjoajaksi Suomessa. Pitkäaikaisen kumppanuuden tavoitteena on vahvistaa entisestään asiakaskokemusta ja mahdollistaa liiketoiminnan kasvu skaalautuvilla digitaalisilla ratkaisuilla.

Newsec on tarjonnut NREP:lle kauppakeskusten kaupalliseen johtamisen palveluita jo vuodesta 2019, joten nyt solmittu uusi sopimus on luonnollinen jatkumo jo käynnissä olevalle yhteistyölle.

“Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme laajentaa yhteistyötämme NREP:n kanssa. Kumppanuutemme keskeisenä tavoitteena on auttaa NREP:iä jatkamaan vahvaa kasvuaan Suomessa. Uskon, että digitaaliset sekä skaalautuvat palvelumme tekevät meistä oikean kumppanin tukemaan NREP:n matkaa,” toteaa Miro Karttunen, Newsec Property Asset Managementin toimitusjohtaja.

“On hienoa vahvistaa yhteistyötämme Newsecin kanssa Suomessa. Panostukset digitaalisiin ratkaisuihin ja asiakaskeskeisyyteen auttavat meitä vahvistamaan kasvuamme Suomessa ja tekevät Newsecistä meille sopivan yhteistyökumppanin,” lisää NREP:n Anu Hulkkonen.


Lisätietoja:

Miro Karttunen, toimitusjohtaja
Newsec Property Asset Management Finland Oy
miro.karttunen@newsec.fi
+358 40 193 1042

Anu Hulkkonen, Manager, Asset Management
NREP
anu.hulkkonen@nrep.com
+358 40 041 4175