Newsec ja SBB Norden AB laajentavat yhteistyötään Suomessa

1.9.2020

Newsec ja SBB ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta. Uuden sopimuksen mukaisesti myös SBB:n tämän vuoden alkupuolella ostaman Hemfosan Suomen kohteet siirtyvät Newsecin kiinteistömanageeraukseen. Sopimukseen kuuluu noin 30 kiinteistöä, joista noin puolet sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja loput eri puolilla Suomea. Kiinteistöjen yhteenlaskettu pinta-ala on noin 100 000 neliömetriä.SBB ja Newsec ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2018 alkaen sekä Suomessa että Ruotsissa. Newsecin toimittama palvelukokonaisuus sisältää muun muassa kiinteistöjen talous-, vuokra- ja yhtiöhallinnon, toimitilavuokrauksen sekä teknisen isännöinnin palveluita.

Newsec aloittaa Hemfosan kiinteistöportfolion manageerauksen 1.9.2020 alkaen.

"Olen erittäin iloinen yhteistyömme laajentumisesta, mikä on suuri luottamuksen osoitus asiakkaalta. SBB:n suuri maanlaajuinen kohdesalkku sopii Newsecille hyvin, sillä pystymme aluetoimistoverkostomme avulla palvelemaan kattavasti myös paikallisella tasolla. Meille onkin ilo päästä syventämään yhteistyötä entisestään", Miro Karttunen sanoo.

"On hienoa saada kumppaniksi suuri hyvämaineinen pohjoismainen toimija. Newsecin laadukas osaaminen, ammattitaitoinen ja innostunut henkilöstö sekä maanlaajuinen verkosto vakuuttivat meidät kiinteistöjohtamisen yhteistyökumppania valitessamme. SBB Norden AB Pohjoismaiden suurimpana yhteiskuntakiinteistötoimijana tarvitsee kumppanin, jonka ammattitaito on laaja-alaista ja pohjoismaiset käytännöt omaavaa", Arto Nummela SBB Finlandista sanoo.

Lisätietoja:
Miro Karttunen
Head of Property Asset Management, Newsec in Finland
Puhelin 040 193 1042
miro.karttunen@newsec.fi

Arto Nummela
Region Head, Head of Asset Management Finland
Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB
Puhelin 040 754 9728
arto.nummela@sbbnorden.fi

 

Samhällsbyggnadsbolaget I Norden AB ("SBB") on Tukholman pörssin päälistalla noteraattu kiinteistösijoitusyhtiö. SBB:n missio on olla luotettava kumppani julkiselle sektorille Pohjoismaissa toimien pitkäaikaisena omistajana, joka kehittää, hallinnoi ja rakentaa yhteiskunnallisia kiinteistöjä. Lisäksi Ruotsissa yhtiö on aktiivinen asuntojen ja rakennusoikeuksien kehittäjä ja omistaja. SBB:n vahva sitoutuminen yhteisöjen tukemiseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen on tehnyt yhtiöstä houkuttelevan pitkä-aikaisen kumppanin kunnille ja muille sidosryhmille. Vuonna 2018 SBB palkittiin Vuoden kiinteistöyhtiö -palkinnolla. Suomessa SBB omistaa yli 120 kiinteistöä.