Newsec ja virolainen Redgate Capital yhteistyöhön

Newsec ja virolainen investointipankki Redgate Capital kumppanuussopimukseen

23.11.2018

Kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsec sekä Baltiassa toimiva virolainen investointipankki Redgate Capital ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka puitteissa Viron, Latvian ja Liettuan yrityksille voidaan tarjota laajasti kiinteistöneuvonannon ja -johtamisen palveluja.

Kumppanuussopimus on syntynyt käytännön tarpeesta, sillä Baltian alueella on kasvava määrä projekteja, joihin tarvitaan kiinteistöalan osaamista. Investointipankki Redgate Capital laajentaa kumppanuussopimuksen myötä toimintaansa myös muun muassa kiinteistöneuvonannon ja kiinteistöjohtamisen piiriin.

– Redgate Capitalin kymmenen vuoden kokemus Baltian markkinoilta ja yritystemme samankaltaiset tavoitteet tekivät kumppanuussopimuksen solmimisesta vaivatonta. Kumppanuutemme tarjoaa entistä tehokkaampaa ja laajempaa palvelua asiakkaillemme Baltiassa, sanoo toimitusjohtaja Ugnius Meidus, Newsec in the Baltics.

Redgate Capitalin kiinteistöneuvonannon palvelut tulevat toimimaan Newsecin nimen ja brändin alla.

– Asiakkaamme hyötyvät monin tavoin, kun pystymme jatkossa tarjoamaan laajan palveluvalikoiman kiinteistöneuvonannon ja -johtamisen aloilla. Newsec on pitkään toiminut menestyksekkäästi seitsemällä markkina-alueella, ja sillä on vahva asema esimerkiksi Liettuassa. Kumppanuussopimuksella haluamme entisestään vahvistaa jalansijaa etenkin Virossa ja Latviassa, kuvailee Redgate Capitalin osakas Aare Tammemäe.

Kumppanuussopimuksen myötä sekä Newsec että Redgate Capital uskovat voivansa laajentaa liiketoimintaansa ja palvelutarjontaansa koko Baltian alueella.

Lisätietoja:
Anna-Liisa Sarasoja,
Deputy Head of Property Asset Management in Finland, Partner, Member of the board Newsec Baltics

 

Redgate Capital on partnereiden omistama investointipankki, joka tarjoaa laajan skaalan rahoituspalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille Baltiassa. Redgate Capitalin palvelut kattavat niin yrityskaupat ja fuusiot, rahoituksen hankinnan kuin liikekiinteistöjen neuvonannonkin. Tähän mennessä Redgate Capital on toteuttanut noin 70 transaktiota yhteensä yli 450 MEUR arvosta. Redgate Capital on perustettu vuonna 2008.