Newsec jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Newsec jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

14.2.2020

Great Place to Work
Newsec Suomi sijoittui Great Place to Work –tutkimuksessa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon jo 13. vuonna peräkkäin. Se oikeuttaa Newsecin käyttämään Great Place to Work Legends –tunnusta, johon ovat oikeutettuja tutkimuksessa kymmenen vuotta peräjälkeen menestyneet työpaikat. Tulokset julkistettiin torstaina 13.2. järjestetyssä Great Place to Work –gaalassa.


Newsecin tutkimuksessa saavuttamat pisteet nousivat tämänvuotisissa tuloksissa edelliseen vuoteen verrattuna. Tutkimuksen eri osa-alueiden kysymyksistä koostuva Trust-indeksi nousi tänä vuonna 89 prosenttiin. Newsec sijoittui tänä vuonna kuudenneksi keskisuurten yritysten sarjassa.

Luottamus ja arvot näkyvät Newsecillä

Newsecin henkilökunta kokee, että yrityksen johto luottaa työntekijöihinsä ja toimii myös itse rehellisesti omien sanojensa sekä yhtiön arvojen mukaisesti. Ihmisille annetaan vastuuta, mutta silti ymmärretään, että inhimillisiä virheitäkin voi sattua. Henkilöstöä rohkaistaan myös tasapainottamaan työ ja muut elämänalueensa. Newsec on henkilöstön mielestä turvallinen työpaikka, jossa kaikkia ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti. Työntekijät ovat tutkimuksen mukaan ylpeitä työpaikastaan, kokevat työpanoksensa tärkeäksi ja heidän mielestään töihin on mukava tulla.

 

"95 vastaajista kokee, että Newsec on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka."

 

Henkilöstön tyytyväisyys korkealla tasolla huolimatta kasvusta

Newsecin kasvu on ollut viime vuoden voimakasta, vuonna 2019 Suomessa aloitti yli sata uutta työntekijää. Tällä hetkellä Newsecillä on Suomessa jo yli 520 työntekijää. Suuren kasvun myötä ensi kerralla Newsec siirtyy ensi vuoden Great Place to Work -tutkimuksessa suurten organisaatioiden sarjaan, jossa on 500+ työntekijää kattavat yritykset.

"Olemme erityisen ylpeitä siitä, että henkilöstömme tyytyväisyys on pysynyt korkealla tasolla huolimatta viime vuosien voimakkaasta kasvusta. Panostamme voimakkaasti hyvän yrityskulttuurin rakentamiseen ja pidämme tärkeänä, että kaikki toimivat yhtiön arvojen mukaisesti. Great Place to Work on kansainvälinen benchmark, jossa on mukana iso joukko työpaikkoja. Hyvä tulos tutkimuksessa kertoo, että olemme onnistuneet näissä tavoitteissamme", Head of Property Asset Management in Finland Miro Karttunen kertoo.

Great Place to Work –tutkimuksen tuloksia käytetään Newsecillä aktiivisesti johtamisen ja työyhteisön kehittämisen apuvälineenä. Tulokset käydään läpi tiimeittäin ja siinä esiin nouseviin kehitysalueisiin pureudutaan. Newsec on muutamana viime vuotena keskittynyt kasvun tukemiseksi vahvasti hyvinvointiteemaan sekä esimiestyön systemaattiseen kehittämiseen.

"Hyvä työnantajamaine on ollut yksi voimakkaan kasvumme mahdollistaja", Head of Advisory in Finland Mikko Tenhola toteaa.

Lisätietoja:
Mikko Tenhola, Head of Advisory Newsec in Finland
Puhelin 040 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi

Miro Karttunen, Head of Property Asset Management Newsec in Finland
Puhelin 040 193 1042
miro.karttunen@newsec.fi