Newsec on valittu vaasalaisen kauppakeskus Espenin kaupalliseksi ja tekniseksi manageriksi

23.6.2020

Newsec ja Trevian Rahastot ovat aloittaneet yhteistyön Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt 1 omistaman vaasalaisen kauppakeskus Espenin manageerauksen osalta. Newsec vastaa Espenin kaupallisen ja teknisen ylläpidon johtamisesta. Yhteistyö alkoi keväällä 2020.

Espen

Espenin kauppakeskuspäälliköksi on nimetty kauppatieteiden maisteri Katriina Karkkola ja kiinteistöpäälliköksi rakennusinsinööri Teppo Rasku.

"On ilo päästä johtamaan ja kehittämään Espeniä yhteistyössä Erikoissijoistusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt 1  kanssa. Espen on erinomainen esimerkki nykyajan kauppakeskuksesta, jossa kaupalliseen kokonaisuuteen niveltyy saumattomasti useita muita palveluita", kertoo Newsecin kauppakeskustiimin vetäjä Johanna Harjunmaa.

Espen sijaitsee Vaasan keskustassa ja se on uudistettu täysin vuonna 2018. Viihtyisästä ja modernista keskuksesta löytyy vahvojen muodin toimijoiden lisäksi ravintoloita ja kahviloita, palveluita, sekä muun muassa elokuvateatteri ja hotelli. Kauppakeskuksen lisäksi Espenin kokonaisuuteen kuuluu myös toimistoja.

"Vaasa on meille kiinnostava kaupunki, jossa on paljon taloudellista toimeliaisuutta ja hyvä ostovoima. Haluamme panostaa kohteidemme manageeraukseen ja olemme siksi valinneet Newsecin johtamaan Espenin kauppa- ja toimistokokonaisuutta niin teknisen ylläpidon kun kaupallisen johtamisen osa-alueella", kertoo Tea Siivola, Trevian Rahastojen kaupallinen johtaja.

"Espen on vaasalaisille keskeinen kohtaamispaikka ja keskuksen vetovoimaan on helppo uskoa nyt ja tulevaisuudessa. Aloitan innolla Espenin kehittämisen yritysten ja kumppanien kanssa" iloitsee kesäkuussa aloittanut kauppakeskuspäällikkö Katriina Karkkola.

Lisätietoja:
Johanna Harjunmaa
Team leader, kauppakeskustoiminnot, Newsec Property Asset Management Finland
050 326 5638
johanna.harjunmaa@newsec.fi

Tea Siivola
Kaupallinen johtaja, Trevian Rahastot AIFM
0400 179 048
tea.siivola@trevianrahastot.fi