NEWSEC LAAJENTAA KAUPALLISEN JOHTAMISEN TIIMIÄÄN

7.1.2019

Newsec vastaa asiakkaidensa toiveeseen ja kasvattaa retail-tiimiään kokeneilla kauppakeskusosaajilla. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota entistä monipuolisempia retail-konsultointipalveluja.

– Asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet, että voisimme tarjota myös kattavat ja monipuoliset kauppakeskusjohtamisen palvelut. Tiimin kasvattamisen myötä pystymme monipuolisempien retail-konsultointipalvelujen lisäksi myös kehittämään yhteistyötä eri tiimien välillä, sanoo Hanna Santasalo, Head of Leasing & Retail.

Johanna Harjunmaa Miia Aro


Retail-tiimin vetäjänä toimii 7.1.2019 alkaen Senior Shopping Center Manager Johanna Harjunmaa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista kauppakeskusjohtamisen ja kaupallisen konsultoinnin tehtävistä muun muassa Sellossa, Willassa, Kämp Galleriassa ja Dixissä. Lisäksi hän on osallistunut monipuolisesti erilaisiin retail-konsultointiprojekteihin ja useiden kauppakeskusten avauksiin.

Tiimissä aloittaa 7.1.2019 myös Shopping Center Manager Miia Aro. Miia on toiminut tiiviisti kauppakeskusmarkkinoinnin ja -johtamisen parissa noin kymmenen vuotta, ja hänellä on kokemusta muun muassa Sellosta, Willasta, Kämp Galleriasta ja Karusellista. Tiimiin etsitään myös lisävahvistusta.

– Newsec on ollut jo vuosia selkeä johtaja kauppakeskusjohtamispalveluissa Ruotsin markkinoilla, ja nyt on oikea hetki panostaa tähän liiketoimintaan myös Suomessa. Olen erittäin tyytyväinen, että näiden rekrytointien myötä saamme vahvaa kauppakeskusosaamista ja pääsemme viemään kauppakeskuspalvelumme täysin uudelle tasolle, sanoo Miro Karttunen, Head of Newsec Property Asset Management in Finland.

Lisätietoja:
Miro Karttunen
Head of Newsec Property Asset Management in Finland
Puh. 040 193 1042
miro.karttunen@newsec.fi

Hanna Santasalo
Head of Leasing & Retail
Puh. 040 152 1778
hanna.santasalo@newsec.fi