Newsec lanseeraa uuden tiimin tehdäkseen vuokralaiskokemuksesta tulevaisuuden liiketoimintaa

4.5.2021

Newsec on nimittänyt Adriana Ståhlberg-Bruunin vetämään uutta Tenant Experince –palvelua. Uusi yksikkö kehittää Newsecin omia palveluita ja auttaa Newsecin kiinteistömanageerauksen asiakkaita vuokralaiskokemuksen parantamisessa ja sen ennakoivassa kehittämisessä. 

Toimitilat ja työympäristöt ovat muuttuneet laajalti viime vuosien aikana ja poikkeuksellinen vuosi 2020 on vauhdittanut toimintaympäristöjen murrosta vahvasti.

Useat omistaja- ja käyttäjäasiakkaat kamppailevat samojen kysymysten kanssa pyrkiessään hahmottamaan toimitilojen muotoa ja merkitystä tulevaisuudessa, ’uudessa normaalissa’. Mitä käyttäjät, työntekijät tiloilta odottavat, miten paljon ja millaista tilaa tarvitaan, mitä ympäristöltä ja palveluilta vaaditaan?

Newsec haluaa tukea asiakkaitaan ennakoivasti ajankohtaisten ongelmien ratkomisessa ja tulevaisuuden toimintaympäristöjen luomisessa. Tähän tarpeeseen Newsec on perustanut uuden Tenant experience –toimintayksikön, joka keskittyy vuokralaiskokemuksen kehittämiseen, muotoiluun ja rakentamiseen Newsecin omassa palvelutoiminnassa sekä omistaja-asiakkaidensa toimitilakohteissa.

Tenant Experience -tiimi toimii läheisessä yhteistyössä Newsecin palvelu- ja asiakkuustiimien kanssa, jonka myötä Newsec pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisia palvelukokemuksia tulevaisuuden toimintaympäristöjen ja työtilojen kehittämisestä niin omistajille kuin vuokralaisasiakkaille.

Tenant Experience -tiimi tarjoaa myös erilliskonsultaatiota ja räätälöityjen innovatiivisten toimitilakonseptien kehittämistä. Se auttaa asiakkaita yhdistämään vuokralais- ja palvelukokemuksen elementit saumattomasti toimitilojen toiminnallisiin ja visuaalisiin ominaisuuksiin.

”Uskomme, että erinomainen vuokralaiskokemus kokonaisuudessaan on avainasia kiinteistöjen omistajille tulevaisuuden erottautumistekijänä. Kun toimitilat vastaavat ja tukevat käyttäjien tarpeita, saadaan tyytyväisiä vuokralaisia, jotka viihtyvät ja pysyvät suurella todennäköisyydellä pidempään. Samalla saadaan houkuteltua uusia vuokralaisia, jolloin käyttöasteet nousevat ja asiakastyytyväisyys kasvaa”, sanoo Deputy Managing Director,  Newsec Property Asset Management Finland, Anna-Liisa Sarasoja.

Adriana Ståhlberg-Bruun on nimitetty uuden Tenant Experience –tiimin vetäjäksi. Hän vastaa uudessa tehtävässään Tenant Experience -toiminnan sisäisestä jalkauttamisesta ja palvelun kehittämisestä sekä johtamisesta. Adrianalla on pitkä ja monipuolinen, yli kymmenen vuoden työkokemus kiinteistö- ja suunnittelualalta. Hänellä on kokemusta palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta, palvelumuotoiluista, toimitilojen suunnittelusta, kehittämisestä ja projektien johtamisesta.

”Olen innoissani uudesta tehtävästä ja aikomukseni on tuoda muotoilutaustaisen osaamiseni palveluihimme, joilla voimme erottautua markkinasta entistäkin paremmin”, Adriana Ståhlberg-Bruun kertoo.

Tenant Experience tiimissä on aloittanut Adrianan lisäksi 7.4.2021 Tiia Rauhamäki Senior Concept Developer -tittelillä. Tiia tukee Newsecin omistaja-asiakkaita ja asiakasrajapinnassa toimivia yksiköitä toimitilojen kehittämisessä ja konseptien luomisessa, toimitilamarkkinointi- ja kehitysprojekteissa sekä vuokralaiskokemuksen muotoilussa käyttäjäkiinteistöihin.

Tiialla on usean vuoden kokemus vuokralaisasiakkaiden työympäristöjen kehittämisestä. Lisäksi Tiialla on kattava kokemus toimitilakonseptien innovoinnista ja rakentamisesta edellisellä työnantajallaan Technopoliksella, jossa hän vastasi muun muassa Pohjoismaissa ja Baltiassa toimivan UMA Workspace co-working -konseptin tilallisesta kehittämisestä ja jalkauttamisesta.

 

Lisätietoja:
Adriana Ståhlberg-Bruun
Tenant Experience Lead
Puhelin 050 461 1166
adriana.stahlberg-bruun@newsec.fi

 

Tiia Rauhamäki,
Senior Concept Developer
Puhelin 040 565 6576
tiia.rauhamaki@newsec.fi