Newsec lähipalvelukeskus Hertsin kaupalliseksi manageriksi

Newsec maaliskuussa 2020 avautuvan lähipalvelukeskus Hertsin kaupalliseksi manageriksi

2.10.2019

Newsec on valittu vastaamaan lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Hanna Feodorov toimii Hertsin kauppakeskuspäällikkönä ja Meri Kajas keskuksen avaukseen saakka markkinointipäällikkönä. Lähipalvelukeskuksen avajaisia vietetään maaliskuussa 2020.

Lähipalvelukeskus Hertsi

Hertsi tulee tarjoamaan asiakkailleen arjen helppoutta. Keskuksesta löytyy muun muassa Prisma, Tokmanni, Helsingin kaupungin kirjasto- ja nuorisopalvelut, hyvinvointipalveluita, päivä- ja hoivakoti, apteekki sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Sijainti Herttoniemessä on mitä parhain, vilkkaan metroaseman läheisyydessä ja Itäväylän varrella. Hertsiin on helppo saapua ja asiointi keskuksessa on sujuvaa.

– Olen erittäin iloinen, että pääsemme tarjoamaan Hertsille kaupallisen johtamisen palveluita. Uskomme vahvasti Hertsin menestykseen alueensa houkuttelevana keskuksena ja asukkaiden päivittäisenä asiointipaikkana, kertoo Johanna Harjunmaa Newsecistä.

Hertsin uudisrakennuksen sijoittajina ovat Aktia Henkivakuutus Oy:n, Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian sekä Yleisradion Eläkesäätiön muodostama sijoittajaryhmittymä. Samassa korttelissa olevan Megahertsin liikekeskuksen omistaa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt. Tulevaisuudessa nämä kaksi keskusta muodostavat yhden, vetovoimaisen kokonaisuuden, lähipalvelukeskus Hertsin. Hertsin rakentamisesta vastaa työyhteenliittymä Hertsi osapuolinaan YIT ja Hartela.

– Hertsillä on oma luontainen vaikutusalueensa, jonka väestömäärä ja ostovoima kasvavat huomattavasti tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on luoda Hertsistä yhdessä sijoittajakumppanien ja Newsecin kanssa vetovoimainen lähipalvelukeskus, joka kehittyy kasvavan Herttoniemen kanssa, toteaa Leo Nilsson Fennia Kiinteistöiltä.

– Kauppakeskusjohtaminen vaatii ajan hermolla pysymistä kuluttajakäyttäytymisen, mediakentän ja toimialan jatkuvassa muutoksessa. Uskomme Newsecin tuovan osaamista ja tuoreita näkökulmia Hertsin avaukseen, kaupalliseen johtamiseen sekä brändin rakentamiseen, kertoo Kimmo Alaharju eQ Liikekiinteistöiltä.

Lähipalvelukeskus Hertsin kaupallinen manageeraus täydentää Newsecin kasvavaa liiketoimintaa kauppakeskusjohtamisessa. Newsec tarjoaa laajat kaupallisen johtamisen palvelut useille kauppakeskuksille ja retail-kohteille pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Lisätietoja:

Johanna Harjunmaa
Team Leader, kauppakeskustoiminnot
Newsec
050 326 5638, johanna.harjunmaa@newsec.fi

Leo Nilsson
Head of Joint Ventures
Fennia Kiinteistöt
040 830 8073, leo.nilsson@fennia.fi

Kimmo Alaharju
Kiinteistöjohtaja
eQ Liikekiinteistöt
040 510 6890, kimmo.alaharju@eQ.fi


Newsec
– The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994, ja se on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

Newsec hallinnoi noin 53 miljardin euron kiinteistöomaisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa, kirjoittaa vuokrasopimuksia vuosittain noin miljoonasta neliöstä, toimii neuvonantajana kiinteistökaupoissa noin 3,3 miljardin euron edestä ja tekee arviointeja ja analyysejä lähes 165 miljardin euron arvoiselle kiinteistöomaisuudelle. Suuret volyymit, hyvä paikallistuntemus sekä eri toimialojen syvä ymmärrys tuovat Newsecille erityisosaamista Pohjois-Euroopan kiinteistömarkkinoilla. Newsec on julkaissut pohjoismaista kiinteistömarkkinakatsausta säännöllisesti vuodesta 2001 ja Suomen kiinteistömarkkinakatsausta vuodesta 2012 lähtien. Tutustu tuoreimpaan Suomen katsaukseen osoitteessa www.newsec.fi/kiinteistomarkkinakatsaus.

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Autamme asiakkaitamme menestymään varmistamalla heidän taloudellisen turvallisuutensa riskienhallinnan ja varainhoidon keinoin. Yritykset, yrittäjät, yksityishenkilöt ja kotitaloudet hyötyvät monipuolisista palveluistamme - ammattilaiset apunaan.

Aktia Henkivakuutus Oy on Aktia-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka vastaa asiakasystävällisten henkivakuutusratkaisujen tuottamisesta. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Yhtiöllä on noin 100 000 yksityis- ja yritysasiakasta ja useita yhteistyökumppaneita finanssialalla.

eQ Liikekiinteistöt on suomalainen erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa suomalaisiin toimitilakiinteistöihin. Kesäkuun 2019 lopussa rahasto omisti 44 kohdetta yhteisarvoltaan 959 miljoonaa euroa. Rahasto on avoinna merkinnöille neljä kertaa ja lunastuksille kaksi kertaa vuodessa. Olemme aktiivinen omistaja ja toimintamme ydin on jatkuvasti ylläpitää ja kehittää kohteita, vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan.