Newsec toimi myyjän neuvonantajana Keravalla ja Tampereella sijaitsevien teollisuuskiinteistöjen kaupassa

22.12.2021

OP-Henkivakuutus on myynyt teollisuuskiinteistöt Keravalta sekä Tampereelta Aktiivitiloille. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana. Myyjän juridisena neuvonantajana toimi Hannes Snellman. Ostajan juridisena neuvonantajana toimi Hammarström Puhakka Partners.

Keravan kohde on n. 19 000 m2 kokoinen useassa osassa rakennettu teollisuuskiinteistö ja se sijaitsee Ahjossa. Se on kokonaisuudessaan vuokrattu Metokselle, joka on osa ALI-ryhmää, Euroopan johtavaa ammattikeittiölaitevalmistajaa. Tampereen kohde on n. 2300 m2-kokoinen pienteollisuuskiinteistö, ja se sijaitsee näkyvällä paikalla Messukylän alueella. Kohde on kokonaisuudessaan vuokrattu Boreo-konserniin kuuluvalle Machinery Oy:lle.  

Markku Mäkiaho, toimitusjohtaja, OP Kiinteistösijoitus:
”Kohteiden myynti on jatkoa OP-Henkivakuutuksen tiekarttaan strukturoida sijoitussalkkuaan enemmän kiinteistövelkasijoittamisen suuntaan.”

Jukka Torvinen, toimitusjohtaja, Aktiivitilat:
”Oli erittäin miellyttävää tehdä kauppa, jossa myyjän toiminta oli suoraviivaista ja luotettavaa, tarvittava data löytyi helposti ja koko prosessi oli mutkaton ja sujui hyvässä yhteisymmärryksessä.”

Matti Christersson, Senior Advisor, Newsec:
“Kysyntä hyvistä logistiikka- ja light industrial kohteista on jatkunut voimakkaana kuluvana vuonna, josta nyt tehty kauppakin toimii erittäin hyvänä esimerkkinä. Newsecin puolesta haluan kiittää OP:ta luottamuksesta sekä onnitella kaupan molempia osapuolia, OP:ta ja Aktiivitiloja, onnistuneesta kaupasta.”

 

Lisätiedot:

Matti Christersson, Senior Advisor, Newsec
Puhelin 050 3211 840
matti.christersson@newsec.fi