Newsec on valittu vastaamaan NREPin kauppakeskus Arabian ja Duon kaupallisesta johtamisesta

17.12.2019

Newsec ja NREP ovat aloittaneet yhteistyön Helsingin Arabiassa sijaitsevan kauppakeskus Arabian ja Tampereen Hervannassa sijaitsevan kauppakeskus Duon kaupallisen manageerauksen osalta. NREPin kesällä 2019 hankkimat keskukset sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja ovat vahvoja päivittäistavarakauppavetoisia paikalliskeskuksia. Newsec vastaa Arabian ja Duon kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Arabian kauppakeskuspäällikkönä toimii Johanna Harjunmaa ja Duon kauppakeskuspäällikkönä Jenna Vehka-aho.

Newsecin Jenna Vehka-Aho ja Johanna Harjunmaa

– Olemme erittäin iloisia alkaneesta yhteistyöstä NREPin kanssa. NREP on aktiivinen omistaja, ja yhteinen tavoitteemme on kehittää keskusten asiakaskokemusta ja profiloida keskukset palvelemaan yhä vahvemmin vaikutusalueensa asukkaita, kertoo Johanna Harjunmaa Newseciltä.

Keskusten profiloinnit on aloitettu kesällä tehdyillä asiakaskyselyillä, jotka toimivat pohjana keskusten konseptityölle. Tavoitteena on kehittää keskusten palvelutarjontaa ja yleisilmettä sekä parantaa viihtyisyyttä. Molemmille keskuksille luodaan omaleimainen ilme ja sen myötä vahvistetaan keskusten asemaa omilla alueillaan.

– Arabia ja Duo ovat molemmat kasvavilla ja kehittyvillä alueilla sijaitsevia arjen keskuksia, joilla on jo nyt vahvat kävijämäärät ja vakiintunut asiakaskunta. Uskomme, että yhdessä Newsecin ja muiden kumppaniemme kanssa pystymme kehittämään keskuksia palvelemaan alueen asukkaita vielä entistäkin paremmin, toteaa Anu Hulkkonen NREPiltä.

NREP hankki Arabian ja Duon kauppakeskukset kesäkuussa 2019 ja Newsecin ja NREPin välinen manageeraussopimus alkoi syyskuussa 2019.

Lisätietoja:

Johanna Harjunmaa
Team leader, kauppakeskustoiminnot
Newsec
Puh. 050 326 5638
johanna.harjunmaa@newsec.fi

Anu Hulkkonen
Asset Manager
NREP
Puh. 040 041 4175
anhu@nrep.com

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994, ja se on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

NREP on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä. Yhtiö hallinnoi 5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää yli 170 asiantuntijaa Pohjoismaissa, joista yli 50 Suomessa. NREP toimii kaikissa tärkeimmissä kiinteistöalan segmenteissä: asunnot, toimistot, liiketilat, ja logistiikka. Kiinteistöjen omistamisen lisäksi NREP kehittää aktiivisesti kohteitaan tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.