Newsec Suomen halutuimpien ja parhaiden työpaikkojen kärkikaartiin

15.2.2018

Newsec on sijoittunut arvostetussa Great Place to Work – tutkimuksessa sijalle 16, keskisuurten yritysten sarjassa (50–499 työntekijää)! Parannusta vuodesta 2017 on huimat 13 sijaa. Newsec on ainoa yritys Suomessa joka on sijoittunut 30 parhaan joukkoon peräti 11 vuoden ajan.

"Olen erittäin iloinen ja ylpeä upeasta henkilökunnasta, joka kasvuyrityksen paineista huolimatta on onnistunut pitämään yllä ja kehittämään vakaata arvopohjaamme käytännön työssä ja tekemisessä sekä osoittamaan jokapäiväisessä toiminnassaan että sisäinen ohjenuoramme "Passion for collegues and clients" on oikeastikin toimintaamme ohjaava arvo", sanoo Miro Karttunen, Head of Property Asset Management in Finland.

"Tämä on henkilöstöllemme erittäin iso asia, ja olenkin enemmän kuin iloinen heidän puolestaan. Tulos toimii myös hyvänä signaalina koko alalle ja etenkin siihen opiskeleville ihan valtakunnallisestikin", iloitsee Newsecin henkilöstöpäällikkö Eeva Paavilainen, ja jatkaa "Tulos kertoo myös todellisen arvojohtamisen toimivuudesta ja toivonkin, että se kannustaa myös muita kasvuyrityksiä rohkeaan ja ennakkoluulottomaan kommunikaatioon henkilökunnan hyvinvoinnin ja työssä viihtymisen varmistamiseksi. Näin voimme parhaalla mahdollisella tavalla olla omalta osaltamme suunnannäyttäjiä tulevaisuuden työpaikkoja ja etenkin niiden uutta, raikasta ja innovatiivista ilmapiiriä luodessa."

Newsec on Suomen suurimpia kiinteistöalan toimijoita ja se työllistää valtakunnallisesti yli 300 henkeä.

Lisätietoja:
Newsec

Kai Keituri
+358 40 040 09 30
kai.keituri@newsec.fi

Miro Karttunen
+358 40 193 1042
Miro.karttunen@newsec.fi

Juhani Reen
+358 50 16 96
Juhani.Reen@newsec.fi