Newsec toimi Spondan neuvonantajana toimisto- ja terveyspalvelukiinteistön myynnissä Vantaalla

20.12.2021

Newsec toimi Sponda Oy:n neuvoantajana modernin toimisto- ja terveyspalvelukiinteistön myynnissä. Kohteen osti eQ Yhteiskuntakiinteistöt ja eQ Liikekiinteistöt -rahastot. Krogerus toimi kaupassa myyjän juridisena neuvonantajana.

Kohde sijaitsee erinomaisella sijainnilla Tikkurilassa, ja on suoraan yhteydessä Tikkurilan juna-asemaan. Kohde on valmistunut kahdessa osassa, joista ensimmäinen valmistui vuonna 2018 monikäyttäjä toimistoksi. Jälkimmäinen osa valmistui joulukuussa 2021, ja tulee toimimaan Mehiläisen uutena lääkärikeskuksen pitkällä vuokrasopimuksella. Kohteen ensimmäisellä osalla on LEED Gold -sertifikaatti, ja toiselle osalle haetaan LEED Platinum -sertifikaattia.

Pinja Raitanen, Associate Director & Partner, Newsec: ”Tämä transaktio on hyvä esimerkki korkealaatuisten ja hyvillä sijainneilla sijaitsevien toimistojen ja terveyspalvelukiinteistöjen vahvasta kysynnästä pääkaupunkiseudulla. Tämän lisäksi, tämä transaktio on hyvä esimerkki siitä, kuinka kiinteistömarkkina on noussut pandemiasta. Newsecin puolesta haluan kiittää Spondaa luottamuksesta, sekä transaktion molempia osapuolia, Spondaa ja eQ:ta, sujuvasta prosessista.”

 

Lisätiedot:
Pinja Raitanen, Associate Director & Partner Newsec
Puhelin: +358 40 768 1186
pinja.raitanen@newsec.fi