Newsec toimi myyjän neuvonantajana Helsingin Meilahdessa sijaitsevan Allergiatalon kaupassa

16.6.2021

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry, Allergiasäätiö sr ja Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry ovat sopineet Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöjen kanssa kiinteistökaupasta, jolla järjestöt ja säätiö myyvät Helsingin Meilahdessa sijaitsevan Allergiatalon eQ:lle. Allergiatalossa toimii vuokralaisena muun muassa Helsingin kaupungin päiväkoti ja Allergia-, Iho- ja Astmaliitto, joka jää kohteeseen vuokralle kaupan jälkeen.

Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

”Allergiatalo sijaitsee erinomaisella paikalla Meilahden sairaala-alueen läheisyydessä ja muutaman kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Sen monikäyttöiset tilat tarjoavat erilaisille toimijoille erittäin hyvän toimintaympäristön. Iso kiitos myyjille luottamuksesta Newseciin ja kiitos myös kaupan muille osapuolille hyvästä yhteistyöstä projektissa”, toteaa Newsec Advisoryn Senior Advisor Thomas Vane-Tempest.

”Kiitokset saumattomasta yhteistyöstä ja lopputuloksesta Newsecille. Myyntiprojekti eteni suunnitellusti ja Allergiatalo sai uuden, erinomaisen omistajan kehittämään kiinteistöä, toteaa Allergia-, Iho-, ja Astmaliitto ry:n toiminnanjohtaja Paula Hellemaa.

”Meilahden sairaala-alue kehittyy ja näemme Allergiatalolla hyviä mahdollisuuksia monipuolistaa toimitilojen tarjontaa alueella. Kohteella on paljon potentiaalia ja sopii hyvin meille osana meidän terveysklusteriamme”, kertoo eQ Yhteiskuntakiinteistöjen sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo.

 

Lisätietoja:
Thomas Vane-Tempest, Senior Advisor
Puhelin 044 772 7239
thomas.vane-tempest@newsec.fi