Newsec toimi myyjän neuvonantajana asuinrakennustonttien kaupassa Espoon Finnoossa

9.4.2021

LähiTapiola Tontit I Ky ja Ålandsbankenin Tonttirahasto ovat ostaneet asuinrakennustontteja Espoon Finnoossa sijaitsevalta Matroonankadulta. Pohjola Rakennus Oy Suomi toteuttaa tonteille yhteensä kolme uudisasuntokohdetta.

Uudet asuinrakennukset tulevat sijaitsemaan vuonna 2023 avautuvan metroaseman välittömässä läheisyydessä Finnoon keskuksen vieressä Matroonankadulla. Rakennusoikeutta kohteissa on noin 27 900 k-m² ja uusia koteja on niiden valmistuttua tarjolla yli 500 uudelle asukkaalle.

Finnoosta tulee Länsiväylältä merenrantaan asti ulottuva 17 000 asukkaan kaupunginosa, jonka korkea keskusta syntyy metroaseman päälle. Finnoon alueesta kehittyy lähitulevaisuudessa upea merellinen kaupunginosa Espooseen loistavine kulkuyhteyksineen.

Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

”Myyntiprojekti oli alueen kehityksen kannalta tärkeä palanen. Uskon, että Pohjola Rakennus toteuttaa Finnooseen laadukkaan ja houkuttelevan asumisympäristön. Kiitämme Ultivistaa luottamuksesta meihin myyntiprosessin hoitamisessa. Iso kiitos myös ostajille, Pohjola Rakennukselle ja Espoon kaupungille hyvästä yhteistyöstä projektissa”, toteaa Kalle Jaskara Newsec Advisory Finlandista.

Kuva: Asemakaavavaiheen ehdotus / Arkkitehdit Tommila Oy. Havainnekuva Pekka Nurmi / Digitalprofile

Lisätiedot:
Kalle Jaskara
Director, Newsec Advisory Finland
Puhelin 050 324 0404
kalle.jaskara@newsec.fi