Newsec toimi myyjän neuvonantajana liikekiinteistöjen kaupoissa

23.9.2020

Tekova Oy myyjänä ja Innovestor Oy:n omistama IP Investors 3 Oy ostajana ovat 18.9.2020 saattaneet loppuun kesäkuussa allekirjoitetun Kiinteistö Oy Järvenpään Helmi -yhtiön koko osakekannan kaupan.

Myyty yhtiö omistaa vastavalmistuneen n. 3000 m2 big box –liikekiinteistön Järvenpäässä, jonka vuokralaisina toimivat Gigantti sekä Suomen Autokauppa Oy.

Kesäkuussa 2020 osapuolet allekirjoittivat sopimuksen myös Kiinteistö Oy Hämeenlinnan Jalokivi –nimisen yhtiön koko osakekannan kaupasta. Yhtiö omistaa rakenteilla olevan n. 2.500 m2 big box –liikekiinteistön Hämeenlinnassa, joka vuokrataan Rusta Finland Oy:lle. Kauppa saatetaan loppuun keväällä 2021 kohteen valmistuttua.

Aleksi Peltokorpi, myyntipäällikkö Tekova Oy: Nämä Järvenpään ja Hämeenlinnan liikekiinteistöt sijaitsevat loistavilla kauppapaikoilla ja saivatkin hienot vuokralaiset. Näillä kaupoilla Innovestorin kanssa jatkamme hienosti alkanutta yhteistyötä kiinteistökehittämisessä- ja sijoittamisessa.

Tomi Asanti, Innovestor Oy:n kiinteistöliiketoiminnasta vastaava osakas: Tämä kauppa tukee loistavasti Innovestorin tavoitetta olla johtava kiinteistösijoittaja Suomessa ja muualla Pohjoismaissa muutaman vuoden aikajänteellä. Olemme lyhyessä ajassa tehneet useita kiinteistösijoitus- ja kehityshankkeita yhdessä asiakassijoittajiemme kanssa Suomen kasvukeskuksissa.

Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.

Lisätiedot:
Newsec
Thomas Vane-Tempest
Senior Analyst
Puh. 044 772 7239

Tekova Oy
Aleksi Peltokorpi
myyntipäällikkö
Puh. 040 771 1531

Innovestor Oy
Tomi Asanti
Managing Partner, Innovestor Properties
Puh. 040 741 2097

Tekova Oy on toimitila- ja teollisuusrakentamiseen erikoistunut yritys. Yritys on urakoinut pääkaupunkiseudulle jo yli 100 toimitilahanketta.

Innovestor Oy on pohjoismaiden johtava pääoma- ja kiinteistösijoittaja. Innovestorilla on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa ja Moskovassa.