Newsec toimi myyjän neuvonantajana toimisto- ja liiketilakiinteistön kaupassa Kuopiossa

11.1.2022

Newsec toimi Rakennusliike Lapti Oy:n neuvonantajana sen myydessä ruotsalaisen kiinteistösijoitusyhtiö Nyfosan suomalaiselle tytäryhtiölle keväällä 2022 valmistuvan toimisto- ja liiketilakiinteistön Kuopiossa.

Myyty kiinteistö on osa Kuopion keskustassa sijaitsevaa Kuopion Portti -nimistä uutta kaupunki- ja matkakeskusta. Kuopion Portti on monipuolinen kokonaisuus, johon kuuluu asuntoja, palveluasuntoja, päiväkoti, toimisto- ja liiketiloja, pysäköintilaitos ja matkustajien odotustilat. Myydyn kiinteistön vuokrattava ala on yhteensä n. 4.500 m2 ja sen suurimpana vuokralaisena tulee toimimaan Keskon K-Supermarket. Kiinteistölle tullaan hakemaan LEED Gold -sertifikaatti.

”Olemme tyytyväisiä Nyfosan kanssa solmitusta kaupasta. Olemme koko ajan pitäneet Kuopion Porttia houkuttelevana kohteena keskeisien sijaintinsa ja loistavien liikenneyhteyksiensä vuoksi. Toimistotiloja on vielä tarjolla, mutta kaikki liiketilat ovat jo vuokrattuja” kertoo toimitusjohtaja Timo Pekkarinen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

”Onnittelut kaupan osapuolille ja kiitokset sujuvasta prosessista. On hienoa nähdä, että hankkeet kasvukolmion ulkopuolella kiinnostavat myös kansainvälisiä sijoittajia. Laptin rakentaman Kuopion Portti -hankkeen ansiosta aseman alue muodostaa merkittävän ja aktiivisen painopisteen keskustan yhteyteen.”  Markku Turunen, Regional Director, Partner, Newsec Advisory

Linkki ostajan tiedotteeseen (ENG).

 

Lisätietoja:

Markku Turunen
Regional Director, Newsec Advisory, LKV, MRICS, Partner
markku.turunen@newsec.fi
+358 40 845 34 82