Newsec toimi vuokralaisedustajana Työllisyysrahaston toimitilahankkeessa

8.2.2021

Newsec toimi Työllisyysrahaston vuokralaisedustajana toimitilahankkeessa, jossa tarkoituksena oli löytää organisaatiolle yhteisöllisyyttä ja muuttuvan työn tekemisen tapoja tukevat toimitilat.

Työllisyysrahasto on kartoittanut rahaston henkilöstön kanssa työn tekemisen tapoja, työtilojen käyttöä sekä työn muuttumista niin korona-aikana kuin ennen sitä. Tätä tietoa käytettiin hyväksi tulevaisuuden tilatarpeen arvioinnissa sekä vaihtoehtoisten tilojen kilpailuttamisessa.

Newsec toimi Työllisyysrahaston kilpailutettuna kumppanina koko vuokralaisedustusvaiheen aikana. Newsec tuki Työllisyysrahastoa tilojen tarvemäärityksessä, tilahaun toteuttamisessa sekä toimi Työllisyysrahaston edustajana vuokrasopimusneuvotteluissa. Kohteiden kilpailutuksen ja neuvottelujen päätteeksi allekirjoitettiin vuokrasopimus uusiin tiloihin Ruoholahteen Itämerenkatu 11-13, joka on työeläkeyhtiö Varman omistama toimitilakiinteistö.

Newsecin ja Työllisyysrahaston yhteistyö jatkuu Itämerenkadun uuden työympäristön kehittämisen ja suunnittelun osalta. Uudet hybridityöskentelyä tukevat  tilat on tarkoitus olla Työllisyysrahaston käytössä vuoden 2022 alussa.

Lue Työllisyysrahaston tiedote.

 

Lisätietoja:
Mikael Pasila
Senior Advisor
Puhelin: 044 021 6216
mikael.pasila@newsec.fi

Miikka Putto
Associate Director
Puhelin: 040 193 1089
miikka.putto@newsec.fi