Newsec vastaa kauppakeskus Entressen ja Kivistön lähipalvelukeskuksen kauppakeskusjohtamisesta

16.3.2022

eQ Liikekiinteistöt ja Newsec ovat allekirjoittaneet manageeraussopimuksen eQ Liikekiinteistöjen omistaman kauppakeskus Entressen kauppakeskusjohtamisesta 1.2.2022 alkaen. Newsec vastaa jatkossa myös eQ Liikekiinteistöjen omistaman, rakenteilla olevan, Kivistön lähipalvelukeskuksen manageerauksesta. Newsec toimii myös eQ Liikekiinteistöjen omistamien kauppakeskusten Malmin Novan, Dixin ja Liilan managerina.

Kauppakeskus Entresse on 17 000 m² kokoinen vilkas kauppakeskus Espoon keskuksessa. Entresse on alueensa vahva toimija, joka saavuttaa vuosittain yli 3 milj. asiakaskäyntimäärään. Päävuokralaisia ovat Lidl, Normal, Lindex ja H&M.

Kauppakeskus Kivistö on Vantaan Kivistöön noin vuoden kuluttua avattava uusi lähipalvelukeskus. Kauppakeskuksen kehitystyö ja avajaisten valmistelut ovat käynnissä.

”Jatkamme mielellämme Newsecin kanssa uusien keskuksiemme kaupallista ja teknistä kehittämistä. Newsecin tiimin kanssa yhteistyö toimii erinomaisesti, ja olemme kehittäneet ja uudistaneet keskuksiamme onnistuneesti,” kertoo Sirpa Lamminluoto eQ Liikekiinteistöistä.

”Olemme tehneet jo useamman vuoden menestyksekästä yhteistyötä eQ Liikekiinteistöjen kanssa ja olemme kiitollisia saadessamme vastuullemme myös uudet keskukset, Entressen ja Kivistön,” lisää Johanna Harjunmaa Newseciltä.

Lisätietoja:
Johanna Harjunmaa, Director, Shopping Center Management, Newsec Property Asset Management Finland
050 326 5638, johanna.harjunmaa@newsec.fi

Sirpa Lamminluoto, kiinteistökehitysjohtaja, eQ Liikekiinteistöt
050 320 3918, sirpa.lamminluoto@eQ.fi

Vantaan Kivistöön noin vuoden kuluttua avattava uusi lähipalvelukeskus Kivistö.